20/7: Καλοκαιρινή εκδήλωση από το σωματείο Ζωόφιλη Δράση


Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι το σωματείο Ζωόφιλη Δράση διοργανώνει εκδήλωση στο ΜΠΡΑΒΟ στην Αμμουδάρα το Σάββατο 20/7/2013 σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον γύρω από την μεγάλη πισίνα. 


Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τις ανάγκες των αδέσποτων ζώων (φάρμακα, τροφές, ιατρικές επισκέψεις κλπ.) Η παρουσία σας θα στηρίξει και θα ενισχύσει την κοινωνική προσφορά του σωματείου μας στην προσπάθεια του να προωθηθούν λύσεις και να βρεθεί διέξοδος στο ζήτημα των αδέσποτων ζώων. 


Στους ήχους της μουσικής η Πόπη Φραγκιαδουλάκη & ο Μανόλης Βερτούδος! Νόστιμα φαγητά και άφθονο κρασί θα γεμίσουν το τραπέζι σας!

Σήμερα, παρόλο που έχουν γίνει άλματα σε θέματα ζωοφιλίας, δεν έχουμε την άνεση να νοιώθουμε υπερήφανοι γι’ αυτά… τα ζώα συνεχίζουν να υποφέρουν, να κακοποιούνται, να εγκαταλείπονται μόνα στους δρόμους.

Υπάρχει ανάγκη στήριξης από όλους μας, η αδιαφορία απέναντι τους είναι εγκληματική. Όλο και περισσότερα περιστατικά συμβαίνουν, όλο και περισσότερα ζώα θέλουν τη βοήθεια μας. 


Μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε!!! 


Ελάτε να δώσουμε χέρι βοήθειας… να γίνει καλύτερος ο κόσμος τους… να σβήσουμε τις αδικίες απέναντι τους…


Δεν μπορούν να προστατευτούν μόνα τους γιατί δεν έχουν λόγο… Προσκαλέστε τους φίλους σας και ελάτε να γίνετε εσείς η φωνή τους μέσα στο σπίτι τους την Ζωόφιλη Δράση!!! 


Λαμβάνοντας υπόψη μας τους χαλεπούς καιρούς που περνάμε η τιμή της πρόσκλησης είναι μόνο 15€. 


Αν δεν μπορείτε… αν δεν θέλετε… ενισχύστε τα… και αγοράστε έστω μια πρόσκληση, με 15€ τους κάνουμε ένα εμβόλιο, με 10€ αγοράζουμε μια αμπούλα αποπαρασίτωσης, με 15€ αγοράζουμε ένα τσουβάλι τροφή, αφήστε τον ωχαδερφισμό και δράστε, φροντίστε, συμμετέχετε, βοηθήστε, προσπαθήστε, αγκαλιάστε την ομάδα μας.

Φροντίστε να αγοράσετε τις προσκλήσεις σας σύντομα και να μας ενημερώσετε αν είστε χορτοφάγοι στο τηλ. 6944025146

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld