Έτσι, ο Θεός έφτιαξε τον σκύλο..


Και την ένατη ημέρα ο Θεός κοίταξε κάτω τα μεγάλα μάτια των παιδιών και είπε: 

 

"Χρειάζονται ένα σύντροφο".

Έτσι, ο Θεός έφτιαξε τον σκύλο.

 


Ο Θεός είπε:

''Χρειάζομαι κάποιον πρόθυμο να σε ξυπνάει δίνοντας φιλιά, να ουρεί στο δέντρο, να κοιμάται όλη την ημέρα και να ξυπνά δίνοντας και πάλι φιλιά. Έπειτα θα μένει ξύπνιος μέχρι τα μεσάνυχτα απολαμβάνοντας την λάμψη της τηλεόρασης."

Έτσι, ο Θεός έφτιαξε τον σκύλο.


Ο Θεός είπε: 

''Χρειάζομαι κάποιον πρόθυμο να καθίσει, μετά να μείνει εκεί, στη συνέχεια να γυρίσει ανάποδα, έπειτα χωρίς εγωισμό ή παράπονο να φορέσει καπέλα τα οποία δεν χρειάζεται και ρούχα δίχως να καταλαβαίνει το νόημά τους. Χρειάζομαι κάποιον που να αερίζεται χωρίς δεύτερη σκέψη ή δισταγμό.

Ποιος μπορεί να κυνηγήσει ουρές, να μυρίσει καβάλους, να φέρει κλαδιά, να σε ανεβάσει ψυχολογικά με ένα γλείψιμο; Κάποιος που δεν τον νοιάζει τι δεν έκανες, τι δεν μπόρεσες να πάρεις, τι δεν κέρδισες ή γιατί δεν τα κατάφερες. Αυτός θα σε αγαπά χωρίς να σε κρίνει ακριβώς το ίδιο.''


Έτσι, ο Θεός έφτιαξε τον σκύλο.


Ο Θεός είπε: 

«Χρειάζομαι κάποιον αρκετά ισχυρό για να τραβήξει έλκηθρα και να βρει τις βόμβες, αρκετά ευγενικό για να λατρέψει τα μωρά και να οδηγήσει τους τυφλούς. 

Κάποιος που θα περάσει όλη την ημέρα σε έναν καναπέ με το κεφάλι του αναπαυτικά και τα μάτια του να σε κοιτούν γεμάτα υποστήριξη, ώστε να σου φτιάξει την διάθεση και να επουλώσει την πληγωμένη σου καρδιά." 

Έτσι, ο Θεός έφτιαξε τον σκύλο.


Θα έπρεπε να είναι κάποιος ο οποίος θα παραμείνει υπομονετικός και πιστός ακόμη και όταν νιώθει μοναξιά.

 
Κάποιος που θα νοιάζεται, θα σε αγκαλιάζει, θα κουρνιάζει και θα σε σπρώχνει με την μουσούδα του και θα χαίρεται και θα σε γοητεύει και θα ροχαλίζει και θα του τρέχουν τα σάλια και θα τρώει από τα σκουπίδια και θα κυνηγά σκίουρους.
 


Κάποιος που μπορεί να ενώσει μια οικογένεια με την ανιδιοτελή και γεμάτη αγάπη καρδιά του.

Κάποιος που θα γαυγίσει και στη συνέχεια θα λαχανιάσει και έπειτα θα απαντήσει με ένα γρήγορο κούνημα της ουράς, όταν ο καλύτερος του φίλος του πει ''πάμε μια βόλτα με το αυτοκίνητο''. 

Έτσι, ο Θεός έφτιαξε τον σκύλο.
 

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld