Φιλοζωϊκή ομάδα Τριφυλίας: Ζήτησαν από τον Δήμο τα αυτονόητα για τα αδέσποτα




Tα αυτονόητα για τα αδέσποτα ζήτησε από το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλάις η εκπρόσωπος της Φιλοζωίκής ομάδας Τριφυλίας Αννα Ριζοπούλου από την Μαραθούπολη.
 


Η κ. Ριζοπούλου αναφέρθηκε στις ευθύνες του Δήμου Τριφυλίας βάση του νόμου 4039/2012 και ανέφερε ότι η Καλαμάτα παλεύει να κάνει το χειρότερο που μπορεί να κάνει καθώς ο νόμος απαγορεύει την ίδρυση καταφυγίου παραμονής για αδέσποτα αλλά προβλέπει καταφύγιο προσωρινής παραμονής και μετά την αποθεραπεία του επανένταξη στο φυσικό περιβάλλον του Ζώου.

Αναφέρθηκε στα μεγάλα έξοδα που κάνουν οι φιλόζωοι για στείρωση κλπ χωρίς καμία βοήθεια από τον Δήμο. Υποχρέωση του Δήμου είναι να συμβάλει οικονομικά με καποιο ποσό τον χρόνο ώστε να γίνεται στείρωση στα αδέσποτα.

Δείτε το Video 





2 σχόλια:

  1. Είστε τραγικοί και γελοίοι τουλάχιστον.Όσα ακούστηκαν απο πλευράς Δήμου στο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν άστοχα και ηλίθια.Ο τύπος που έχει "φορτωθεί" το θέμα "Αδέσποτα" απ το Δημαρχείο δεν ενδιαφέρεται και είναι παντελώς άσχετος με το θέμα.
    ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που είμαστε άτομα μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού και δεν έχουμε να φάμε για να στειρώνουμε-εμβολιάζουμε-περιθ­άλπτουμε τα σκυλιά-γατιά που ΕΣΕΙΣ και οι κάθε εσείς παρατάτε ή αφήνετε και ζευγαρώνουν και πετάτε τα μωρά...120 ευρώ την κάθε στείρωση απο δικά μας χρήματα.ΑΠΟ ΔΙΚΑ ΜΑΣ...Γκεγκε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχει δώσει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ Ο ΔΗΜΟΣ.Και αντί να λέτε ευχαριστώ μιλάτε κιόλας?Υποχρεωμένοι είμαστε να τα μαζέυουμε και δε το ξέρουμε?
    Αφού και να περισυλλεχθούν τα σκυλιά θα έχετε παρατήσει άλλα την ίδια μέρα...
    Αφού θα βάλετε πάλι τον γνωστό άγνωστο ΟΝΟΜΑ ΔΕ ΛΕΜΕ να τα φολιάσει όλα πάλι.
    Να αναλάβετε τις ευθύνες που σας ορίζει ο νόμος.
    Και να πιάνετε το πρόβλημα απ τη ρίζα και όχι επειδή εμείς αγαπάμε τα ζώα να θεωρείτε οτι έχουμε και υποχρέωση απέναντι σας.
    Μόνο για καφενείο και για καμιά δηλωτή είστε κατάλληλοι...
    Για όλα τα άλλα είστε ΠΑΝΤΕΛΩΣ Α-Χ-Ρ-Η-Σ-Τ-Ο-Ι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld