H Mocca, καθαρόαιμο Κούρτσχααρ, περιμένει εκείνον που θα την αγαπήσει για πάντα






H Mocca ειναι καθαροαιμο γερμανικό Κουρτσχααρ περιπου 2,5 χρονων (γεννημενη το 2010), στειρωμενη και απολυτως υγιης. Η ιστορια της Mocca ειναι ιδια με τοσων πολλων παρατημενων κυνηγοσκυλων..


Βρεθηκε πριν 6 μηνες στην διασταυρωση Κορωπι-Μαρκοπουλο πολυ κοντα στην Αττικη οδο και αρα στο θανατο. Σκελετωμενη, γεματη τσιμπουρια και εγκυος. Σταθηκε ομως τυχερη γιατι μια εθελοντρια του καταφυγιου την ειδε και δεν την προσπερασε. Απο εκεινη τη στιγμη η τυχη της Mocca αλλαξε κι ειναι πλεον ασφαλης στο καταφυγιο. 

Προκειται για ενα ζωο με εξαιρετικο χαρακτηρα υπακουη αλλα και παιχνιδιαρα, τρυφερη και χαδιαρα, τα παει καλα με ολα τα σκυλια αρσενικα – θηλυκα, λατρευει τους ανθρωπους και αναζητα τη συντροφια και τα χαδια τους . Πλεον τιποτα δεν θυμιζει το σκελετωμενο και φοβισμενο ζωο που ειχαμε βρει και πλεον το μονο που της λειπει ειναι ενας ανθρωπος που θα της δειξει οτι σ’ αυτη τη χωρα τα σκυλια μπορουν να εχουν μια ομορφη ζωη κοντα σε ανθρωπους που πραγματικα τα αγαπουν και τα φροντιζουν. Η Mocca θα το ανταποδωσει με αιωνια πιστη και αγαπη. Θα δοθει αποπαρασιτωμενη, με συμβολαιο υιοθεσιας. Κυνηγοι αποκλειονται.

Τηλ επικοινωνιας 6936727402 ή στο Φβ.

ΠΟΤΙΣΤΙΚΟΣ ΖΩΟΦΙΛΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (ΑΡ. ΠΡΩΤ. 379312008)

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld