Πέντε κουταβίνια σε βιομηχανική περιοχή ζητούν υιοθεσία άμεσαΠέντε κουταβάκια ούτε 2 μήνων ζουν με τους γονείς τους και άλλα 3 ενήλικα σκυλάκια σε μια πολύ αφιλοξένη περιοχή δίπλα σε μεγάλο δρόμο. Στην περιοχή έχουν σκοτωθεί σκυλάκια ή έχουν πεθάνει απο αρρώστιες και ασιτία. 


Ξεκινήσαμε λοιπόν μια προσπάθεια να στειρωθούν και να εμβολιαστούν όλα τα σκυλάκια (στείρωση όχι στα μωρά). Η μια σκυλίτσα όμως ήταν ήδη έγκυος και στις 10/07 έκανε κουταβάκια αλλά ακόμη δεν τα έχουμε βρει. Εάν κάποιος θέλει να μας βοηθήσει να σώσουμε τα 10 σκυλάκια και τα καινούρια κουτάβια ας επικοινωνήσει με email στο mariamammou@hotmail.com.

Όσο για τα πανέμορφα κουταβάκια στις φωτογραφίες, ψάχνουμε άμεσα σπιτάκια να τα αγαπήσουν. Βγαίνουν στο δρόμο, κοιμούνται κάτω απο φορτηγά, κινδυνέυουν ανα πάσα στιγμή. Οι γονείς είναι στην τελευταία φωτογραφία αυτού του άλμπουμ. Σύμφωνα με τα δικά τους μεγέθη, τα κουτάβια θα γίνουν μεσαία προς μεγάλα. Η μαμά είναι 17 κιλά. Βρίσκονται στην Αλεξανδρούπολη αλλά μπορούνε να πάνε παντού.

Θα δοθούν με συμβόλαιο υιοθεσίας, υπεύθυνη δήλωση και προϋπόθεση να στειρωθούν μόλις φτάσουν στην κατάλληλη ηλικία.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
mariamammou@hotmail.com
Facebook.

Περισσότερες φώτο εδώ

 

ΠΡΟ.ΣΤ.Α.ΤΕ.Υ.Ω. - ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Αρ. Πρωτοδικειου 2096/2012

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld