Σητεία: Έριξαν φόλες μέσα στο χώρο φιλοξενίας και σκότωσαν 23 σκυλιά!




Σήμερα 10 Ιουλίου 2013 στο χώρο φιλοξενίας αδέσποτων σκύλων αχαρακτήριστο ον έριξε και πάλι φόλες με αποτέλεσμα 23 πλάσματα να βρουν μαρτυρικό θάνατο. 


Δεν είναι ο σκοπός μας να δυσφημίσουμε την πόλη, εντελώς τυχαία το πρωί είχαμε κάνει ανάρτηση με κάτι παρόμοιο σε μια άλλη πόλη. Σε μια Ελλάδα που καταρέει , σε μια πόλη που αναπάυεται ζαλισμένη από την καλή ρακί και τα εκλεκτά μεζεδάκια υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για τα ζώα. Και υπάρχουν και κάποιοι διαστροφικοί ανάξιοι χαρακτηρισμού που δολοφόνησαν ανυπεράσπιστα σκυλιά χωρίς απολύτως κανένα λόγο. Δεν χωράει με τίποτα στο λογισμό μας ότι αυτό θα περάσει ατιμώρητο. 



Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την αστυνομία της Σητείας για τις προσπάθειες που κάνει για να βρεθεί ο ένοχος. Περιμένουμε να δούμε τις ενέργειες του δήμου από δω και στο εξής γιατί προς το παρών είναι ανύπαρκτες.




Ζητάμε από όλους αν μπορούν να σκεφτούν κάτι που μπορεί να βοηθήσει ή αν γνωρίζουν οτιδήποτε να μας ενημερώσουν (E-mail: filozoikositias@yahoo.gr). Ελπίζουμε στη δικαιοσύνη, πιστεύουμε ότι αυτός που το έκανε θα τιμωρηθεί, λυπούμαστε που τα δάκρυά μας δεν μπόρεσαν να ξεπλύνουν τη βρωμία από τη ψυχή του και κυρίως ζητάμαι ένα τεράστιο συγνώμη από τα ζωάκια μας που δεν καταφέραμε να τα προστατέψουμε από την μανία του ασυνήδειτου δράστη.


Φιλοζωικός Σύλλογος Σητείας


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld