Ρόδος: Τσιγγανάκια πέταξαν κουτάβι από γεφύρι για να μην κατηγορηθούν


Ένα ακόμα απίστευτο γεγονός διαδραματίστηκε σήμερα νωρίς το απόγευμα στην Μεσαιωνική Πόλη, με πρωταγωνιστές τσιγγανάκια και ένα άτυχο κουτάβι. Συγκεκριμένα σήμερα περίπου στις 6 απογευματινή ώρα ενημερώθηκαν μέλη φιλοζωικής ομάδας του νησιού μας για κάποιο σκυλάκι μικρό ότι πετάχτηκε από τσιγγανόπουλο κάτω στην τάφρο από το ύψος μίας από τις πύλες που οδηγού στο εσωτερικό των τειχών της Μεσαιωνικής Πόλης. 


Αμέσως έσπευσαν να διαπιστώσουν αν πράγματι η πληροφορία που δέχτηκαν ήταν αληθινή. Κάτι που δυστυχώς επιβεβαιώθηκε αφού εντόπισαν το σκυλάκι σε άθλια κατάσταση. Κατόπιν περισυνέλλεξαν το κουτάβι και το οδήγησαν σε κτηνίατρο, όμως τα πράγματα φαίνετε να μην είναι καλά όσον αφορά το σκυλάκι, γιατί έχει πάρα πολλά κατάγματα, αλλά και εσωτερική αιμορραγία.

Από τις πληροφορίες που συλλέξαμε, διαπιστώσαμε ότι είχαν εντοπιστεί από όργανα της Ελληνικής Αστυνομίας όπου και τους καταδίωκαν, και προτίμησαν τα τσιγγανάκια να πετάξουν από τη γέφυρα της εισόδου το σκυλάκι στην τάφρο μόνο και μόνο να αποποιηθούν τις όποιες ευθύνες τόσο αυτά όσο και οι γονείς τους αφού τους καταδίωκαν.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το έργο αυτό με τη βία των τσιγγάνων σε μια κατά τα άλλα υγειές κοινωνία συνεχίζει να προβάλετε ανελλιπώς προσβάλλοντας και ισοπεδώνοντας οτιδήποτε θα μπορούσε να θεωρηθεί δημοκρατική αρχή και νομοθεσία, αφού διαπιστώνει κανείς ότι είμαστε ανεπαρκείς ώστε να διαφυλάξουμε ακόμα και μερικά κουτάβια από βασανιστές κατά τον 21^ο αιώνα.




0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld