Η ιστορία της Ντακότα που υιοθετήθηκε αλλά επεστράφη 15 ημέρες αργότερα..


Η ιστορία της Ντακότα, είναι ένα παράδειγμα για το τι κάνουν οι άνθρωποι στα ζώα...
 
Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι επειδή τα ζώα ξέρουν να αγαπούν άνευ όρων ξανά και ξανά, είναι πιο εύκολο για αυτά να συγχωρήσουν και να ξεχάσουν. Όμως αυτό που πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ή δεν καταλαβαίνουν είναι ότι τα κατοικίδια ζώα, όπως και οι άνθρωποι, αισθάνονται τον πόνο και δένονται με τους ανθρώπους.

Αυτή είναι η ιστορία της Ντακότα, ένα σκυλί από το καταφύγιο Sabine Humane Society στο Λος Άντζελες, που υιοθετήθηκε αλλά 15 ημέρες αργότερα επεστράφη..
 
Η Ντακότα για δεύτερη φορά στη ζωή της αισθάνθηκε προδομένη. Για άλλη μια φορά έγινε ένα ανεπιθύμητο κατοικίδιο..

 
Η σκυλίτσα υιοθετήθηκε  στις 4 Νοεμβρίου του 2013 και το προσωπικό του καταφυγίου πίστεψε ότι βρήκε το παντοτινό της σπίτι. Έκαναν όμως λάθος.. 


Η γλυκιά σκυλίτσα όταν πήγε στο νέο της σπίτι, δέθηκε τόσο πολύ με τον νέο της κηδεμόνα, που δεν μπορούσε να μείνει μόνη της όταν αυτός έφευγε (το άγχος αποχωρισμού είναι κάτι σύνηθες για τα σκυλιά του καταφυγίου που έχουν εγκαταλειφθεί).
 
Στις 19 του Νοεμβρίου 2013, ο κηδεμόνας της, επέστρεψε έτσι απλά την Ντακότα στο καταφύγιο. 


''Ένιωσα τη θλίψη που αισθάνθηκε ενώ έμπαινε μέσα στο καταφύγιο. Καθώς ο κηδεμόνας της έβγαινε από την πόρτα (χωρίς να πει αντίο φυσικά) στάθηκε και τον παρακολουθούσε να φεύγει'' , αναφέρει ο εθελοντής του καταφυγίου. " Έπειτα πήγε ένα βήμα μπροστά στην πόρτα για να τον ακολουθήσει, μα αμέσως γύρισε αργά πίσω.. " 

Η καρδιά της Ντακότα ''έσπασε'' εκείνη την ημέρα,  όπως και η καρδιά των εθελοντών.. 

Η Ντακότα βρήκε καταφύγιο στην αγκαλιά ενός εθελοντής που της προσέφερε την αγάπη που είχε ανάγκη εκεί την στιγμή, για να σβήσει τον πόνο της (φώτο). 
 
''Εύχομαι πραγματικά οι άνθρωποι να μάθουν να είναι υπεύθυνοι όταν υιοθετούν ένα ζώο. Αυτά τα υπέροχα πλάσματα έχουν συναισθήματα και πονούν όπως ακριβώς κι εμείς. Η μόνη διαφορά είναι πως δεν κρατάνε ποτέ κακία κι είναι έτοιμα να αγαπήσουν ξανά..''


Δεκατρείς ημέρες μετά την επιστροφή της Ντακότα στο καταφύγιο, η τύχη της άλλαξε. Μια νέα οικογένεια θέλησε να την υιοθετήσει και ήταν πρόθυμη να δουλέψει το άγχος αποχωρισμού, από το οποίο έπασχε η σκυλίτσα.



"Αυτή η υπέροχη οικογένεια οδήγησε 5 ώρες για να της δώσει ένα σπίτι. Ο Θεός έχει πραγματικά ευλογήσει το καταφύγιο μας!  

Ο Θεός να είναι μαζί σου γλυκό μας κοριτσάκι και να ξέρεις ότι αγαπήθηκες πολύ'', δήλωσε συγκινημένος ο εθελοντής.



0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld