''Ο Δήμος Ωραιοκάστρου το παίζει φιλόζωος εν όψει των εκλογών!''

 


Βέλη κατά του Δήμου εξαπολύει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του , για τρία ολόκληρα χρόνια ο Δήμος δεν έλαβε καμία μέριμνα για τα αδέσποτα και τώρα εν όψει των εκλογών καταφεύγει στα ψέματα όσον αφορά τη φροντίδα τους.

«Τρία χρόνια o δήμος έκανε την πάπια για τα αδέσποτα. Τώρα προεκλογικά κάνουν τους φιλόζωους».

Για την αποκατάσταση της αλήθειας.

Έκανε την πάπια, στα τρία χρόνια της θητείας της η διοίκηση του δήμου και τώρα εν όψει των εκλογών καταφεύγει στα ψέματα όσον αφορά τη φροντίδα των αδέσποτων. Και όλα αυτά φυσικά προς άγραν ψήφων επιχειρώντας να κάνει αυτό που λένε, μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα , αυτή τη φορά των αδέσποτων.

Χωρίς καμιά αναστολή αραδιάζουν ένα σωρό από ξεδιάντροπα ψέματα και δεν λένε κουβέντα για τον μεγάλο κίνδυνο που αντιμετωπίζει ο δήμος Ωραιοκάστρου με την επιδημία λύσσας, που με βάση τα στοιχεία κατατάσσεται στις περιοχές υψηλού κινδύνου. Για τον σκοπό αυτό διέθεσε 35 εμβόλια που πραγματοποιήθηκαν χρησιμοποιώντας τους εθελοντές του Φιλοζωικού και αφού έβγαλαν τη σχετική φωτογραφία σταμάτησαν αμέσως τους εμβολιασμούς. (Δείτε ΕΔΩ.)

Δεν έκαναν επί παραδείγματι σε όλα τα χρόνια της θητείας τους, ούτε μία στείρωση. Όσα δε αναφέρονται για τα αδέσποτα στη σελίδα 42 του προπαγανδιστικού εντύπου με τον βαρύγδουπο τίτλο «αλήθεια τώρα», άλλα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και άλλα είναι ανάξια σχολιασμού.

Παρά τις εκκλήσεις του Φιλοζωικού συλλόγου και τις επανειλημμένες προτάσεις του για την περίθαλψη και φροντίδα των αδέσποτων και για προγράμματα στείρωσης, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ, η διοίκηση του δήμου δεν έκανε απολύτως τίποτα.

Σαν πολιτικοί παλαιάς κοπής, μεταμφιέζονται τώρα σε φιλόζωους, όπως ο λύκος του παραμυθιού σε κοκκινοσκουφίτσα, για να «φάνε» τις ψήφους των φιλόζωων.

Απατώνται. Όπως τα παραμύθια έτσι και η παραπλάνηση των ψηφοφόρων με τα αδέσποτα έλαβε τέλος.

Ζητάμε, χωρίς περιττά λόγια να αφήσουν τα αδέσποτα έξω από τα προεκλογικά τους παιχνίδια. Η θητεία τους καταγράφηκε ως μια χαμένη ευκαιρία για την διαχείριση και περίθαλψη των αδέσποτων, μια δυστυχώς χαμένη ευκαιρία που θα κοστίσει πολύ περισσότερο από ότι γνωρίζαμε μέχρι τώρα.

Ο Φιλοζωικός σύλλογος που στηρίζεται στον ανιδιοτελή εθελοντισμό των μελών του, θα είναι και του χρόνου στο Ωραιόκαστρο. Και είναι πάντα έτοιμος για συνεργασία με την κάθε φορά διοίκηση, αρκεί να θέλει αυτή να ασχοληθεί στα σοβαρά με το πρόβλημα των αδέσποτων και όχι να θέλει να τα εμπορευτεί για προεκλογική εκμετάλλευση στα προπαγανδιστικά της έντυπα.


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld