Οι βοσκοί δολοφονούν σκυλιά στον Αρχάγγελο Ρόδου - Στην Εισαγγελία η υπόθεση


Tις αποτρόπαιες αυτές εικόνες έφερε στο φως της δημοσιότητας η φιλοζωική οργάνωση της Ρόδου ''Τυχερές Πατούσες''. Όπως αναφέρει, πρόκειται για τα αμέτρητα σκυλιά που βρίσκονται θανατωμένα στα περίχωρα του Αρχαγγέλλου.Τα σκυλιά αυτά καταδικάζονται σε βίαιο βασανιστικό και αργό θάνατο.

Οι φρικιαστικές αυτές πράξεις γίνονται από ντόπιους βοσκούς που είτε τα πυροβολούν, είτε τα δένουν σε δέντρα και λιμοκτονούν μέχρι να πεθάνουν αργά και βασανιστικά, είτε στήνουν παγίδες και πιάνονται, είτε τα δηλητηριάζουν! 



Ο σύλλογος ήδη έχει υποβάλλει αναφορά για την κακοποίηση και θανάτωση όλων αυτών των ζώων και η υπόθεση βρίσκεται στην Εισαγγελία Ρόδου εδώ και 5 μέρες. Έχει γίνει προκαταρκτική εξέταση και συγκεκριμένα θα καταθέσουν μάρτυρες για τα περιστατικά. 

Οι ''Τυχερές Πατούσες'' δηλώνουν πως κανείς δεν θα μείνει ατιμώρητος για αυτά τα εγκλήματα και υπόσχονται πως θα παλέψουν με νύχια και με δόντια να τιμωρηθούν αυτοί οι υπάνθρωποι που προκαλούν τόσο πόνο και μαρτύριο στα ζώα.



Τέλος ζητούν συγνώμη για το αποκρουστικό θέαμα αλλά είναι απαραίτητο σε αυτήν την περίπτωση να δουν οι πολίτες τι συμβαίνει στο νησί της Ρόδου από κάποιους που νομίζουν ότι είναι υπεράνω του νόμου!


2 σχόλια:

  1. Τραβάτε και σε άλλα χωριά γιατί και στο δικό μου οι βοσκοί τα ίδια κάνουν!!!
    Απτην μία τα αγαπάνε τα τσομπανόσκυλα γιατί τους κάνουν την δουλειά του φύλακα και απτην άλλη έτσι και φάνε καμιά κότα , τα δένουν απτο λαιμό και τα πυροβολάνε εν ψυχρώ!!! μλκες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χριστουγεννα και Πρωτοχρονια με κακοποιησεις και ευθανασιες σε Ελλαδα και Κυπρο. ΒΑΡΒΑΡΟΙ, ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ, ΚΤΗΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld