Του κόψανε το λαρύγγι αλλά τους ξέφυγε παρά τρίχα (Σκληρή εικόνα)


Άλλο ένα αποτρόπαιο περιστατικό κακοποίησης ζώου έρχεται στο φως της δημοσιότητας από το σωματείο ''Save a Greek Stray''.

Κάποιο κτήνος, γιατί άνθρωπος αποκλείεται να είναι, επιχείρησε  να κόψει το λαιμό ενός σκύλου με επαγγελματικό τρόπο, όμως για καλή του τύχη όχι αρκετά βαθιά. Η λεπίδα σταμάτησε ακριβώς πάνω από την καρωτιδική αρτηρία.



Όταν το σωματείο ενημερώθηκε για το περιστατικό έκτακτης ανάγκης, λόγω έλλειψης χώρου δεν μπορούσε να το αναλάβει. Παρόλα αυτά, εθελοντής του σωματείου πήγε αμέσως στο σημείο που βρισκόταν ο σκύλος για να ελέγξει την κατάσταση και να δώσει έστω τις πρώτες βοήθειες.

Το σκυλί μεταφέρθηκε αμέσως στον κτηνίατρο, ο οποίος έπαθε σοκ από την εικόνα του σκύλου.

Ο Γουίλυ, όπως ονομάστηκε, είναι πλέον ασφαλής και έτοιμος για ένα νέο ξεκίνημα.



5 σχόλια:

  1. απευθυνομαι σε αυτον που το εκανε (μας διαβαζει ..ειμαι σιγουρος): πρεπει να ειχες δυσκολα παιδικα χρονια ..ισως να σε κακοποιουσαν και σενα ..πρεπει ομως να πας ΑΜΕΣΑ σε ενα γιατρο να σε κοιταξει !! το να σε βρισουμε με τον χειροτερο τροπο μερες που ειναι, δεν νομιζω οτι θα καταφερουμε κατι.. λυπαμαι για σενα ..πραγματικα ! το σκυλακι θα τα καταφερει !! ειμαι σιγουρος!! εχει την αγαπη ολων μας !! ντρεπομαι για το ανθρωπινο ειδος καθε φορα που βλεπω τετοιες εικονες... ο Θεος να σε συγχωρεσει γι'αυτο το κακο που εκανες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν νομίζω πως θα μπορούσα να το έχω θέσει πιο όμορφα κι ανθρώπινα, κι ας φέρθηκε ο θύτης καθαρά κτηνωδώς!

      Διαγραφή
  2. πλακα κανουν ορισμενοι: πως παει το χερι τους να κανουν κατι τετοιο σε ενα ζωακι;;;; αισχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εχει πακιστανους η περιοχη ; αυτοι τα τρωνε μαζι με αφγανους κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εύχομαι όσοι σώζουν τα ζώα να τους δίνει ο Θεός πάντα ευτυχία,όσο για αυτούς που τα κακοποιούν και τα βασανίζουν να είναι σίγουροι,ότι κάποια στιγμή όλοι θα κριθούμε ανάλογα με τις πράξεις που έχουμε κάνει σε αυτήν τη ζωή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld