Βοηθήστε να σωθεί το σκυλάκι με ρινορραγία στο ΚΕΤΘ Αυλώνα



Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση που δημοσιεύσαμε χθες στο dogw0rld  σχετικά με την εντολή του Ταξίαρχου στο ΚΕΤΘ Αυλώνα να μην σιτίζονται τα αδέσποτα για να πεθάνουν (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).

Το dogw0rld.blogspot.gr έχει έρθει ήδη σε επικοινωνία με τους υπευθύνους, οι οποίοι υποστήριξαν πως ουδέποτε δόθηκε τέτοια εντολή. Aνέφεραν μάλιστα ότι χρειάζονται την βοήθεια φιλοζωικών σωματείων για τα 10 αδέσποτα που βρίσκονται στο χώρο.

Η Μάρθα Πουλτίδου, μέλος της Πανελλήνιας Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, σε επικοινωνία που είχε με τον Διοικητή του ΚΕΤΘ, της ζητήθηκε να μεταφερθεί το εικονιζόμενο σκυλάκι, καθώς φαντάρος κτηνίατρος είπε ότι το ζώο αυτό είναι άρρωστο και επικίνδυνο για την υγεία των 2000 στρατιωτών που υπηρετούν εκεί.

Απευθύνουμε λοιπόν έκκληση βοήθειας ώστε να βρεθεί κάποιος εθελοντής για την μεταφορά του σκύλου από τον στρατόπεδο και επιπλέον ζητείται φιλοξενία. 

Το ζώο χρήζει ιατρικής βοήθειας! Ας βοηθήσουμε όλοι να σωθεί!

Επικοινωνία στο 6958464144


5 σχόλια:

  1. Φανταρος κτηνιατρος ειπε οτι το ζωο ειναι αρρωστο..καλα μεχρι εδω.Αλλα επικυνδινο για την υγεια των 2000 στρατιωτων....!!Ε,ανατριχιασα!Ποια ειναι η επικυνδινη αρρωστια που μεταδιδεται απο σκυλο σε ανθρωπο κι εσυ ωσ συμπτωμα τη ρινορραγοια;Οι φανταροι δεν πλακωνονται στα εμβολια οταν μπουν στον στρατο;'Η μηπως οι κοριοι και τα ληγμενα κρεατα(αλλιως γκοντζιλλα) ειναι ακυνδινα αλλα ο σκυλος ξαφνικα ειναι μιασμα?Ε δεν θα τρελαθουμε τωρα εντελως,οσοι εχουν παει φανταροι ξερουν τι κατασταση υγειηνης επικρατει στα στρατοπεδα,τι τρωνε κ που κοιμουνται,οπως επισης ξερουμε πως αντιμετωπιζουν κ τα σκυλια.Η Ελλαδιτσα της υποκρισιας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την ίδια απορία έχω κι εγώ - από τι πάσχει ο σκύλος που κινδυνεύει η υγεία των φαντάρων;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η συντονισμένη προσπάθεια των φιλόζωων έσωσε τα αδέσποτα του ΚΕΤΘ Αυλώνας!
    http://dogw0rld.blogspot.gr/2013/12/i-sintonismeni-prospatheia-twn-filozwwn-eswse-ta-adespota-tou-ketth-aylwna.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λύσσα είναι το πρώτο που πρέπει να σκεφτείς μαλάκα που ανέβασες το πρώτο σχόλιο! Πάνε εσύ εξήγησε στην μάνα του παιδιού που θα δαγκωθεί μετά ότι ένας σκύλος που τρώει ποντίκια και πίνει από τους υπονόμους είναι υγειονομικά εντάξει! Ηλίθιε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μόνο που το το συγκεκριμένο δεν έχει λύσσα παπάρα και μάθε πρώτα τί και πως κολλάς απο ζώο και μετα μίλα βλάκα άσχετε!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld