Δείτε το συγκινητικό trailer για τα Φαντάσματα του Ασπρόπυργου




Το trailer που θα δείτε είναι το δείγμα μιας ταινίας "μικρού μήκους" που είναι αφιερωμένη στα Φαντάσματα του Ασπροπύργου, στις εξορμήσεις τους και όχι μόνο… Φτιαγμένη με μεράκι από ένα ταλαντούχο παιδί τον Aντώνη Νταμπάνη και το AnimalHelp.gr που δημιουργήθηκε για να αναδείξει το έργο πολλών φιλοζωϊκών ομάδων.

Να θυμήσουμε ότι η ομάδα "Τα φαντάσματα του Ασπροπύργου" δημιουργήθηκε μετά από έκκληση βοήθειας ανθρώπων που ζουν ή/και εργάζονται στην περιοχή για τα αδέσποτα ζώα τα οποία ζουν σε άθλια κατάσταση. Οι άνθρωποι αυτοί, ταΐζουν καθημερινά τα δεκάδες ζώα.

Οι αυξημένες ανάγκες όμως, μιας και τα ζώα είναι πάρα πολλά και τα περισσότερα άρρωστα, έφεραν τους ανθρώπους αυτούς σε συναισθηματικό αλλά κυρίως οικονομικό αδιέξοδο. Έπειτα από έκκληση των ανθρώπων αυτών και με πρωτοβουλία της Μαρίας Γιανούλη, δημιουργήθηκε η ομάδα "Τα φαντάσματα του Ασπροπύργου" στο Facebook.

Από κει και μετά ξεκίνησε ένας αγώνας από εθελοντές φιλόζωους πολίτες για την σίτιση αλλά και την ανακούφιση των ταλαίπωρων αυτών ζώων που δεν επέλεξαν να είναι εκεί και να ζουν έτσι (κάποιος τα ''ΠΕΤΑΞΕ'' εκεί...) 



Δείτε το βίντεο






0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld