Δωρίστε τροφή για τα αδέσποτα της Δράμας στο ειδικό καλάθι του σούπερ μάρκετ


Στο κεντρικό σούπερ μάρκετ Γουντζίδη, στην Αν. Μακρή με την ευγενική συνδρομή τους στον αγώνα μας, υπάρχει καλάθι, όπου θα μπορείτε να δωρίσετε τροφή στα αδεσποτάκια που περιθάλπει ο σύλλογος ''Φίλοι των ζώων Δράμας''.


Αυτές τις δύσκολες στιγμές που η οικονομική κρίση μαστίζει τους πάντες, τα αδέσποτα ζώα μας έχουν ανάγκη μας περισσότερο από ποτέ.


Δυστυχώς στην χώρα μας υπάρχει πρωτίστως κρίση ιδανικών, αρχών και αξιών με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να κατανοήσουμε ακόμη ότι η ζωή μας είναι συνυφασμένη με την ζωή των ζώων.


Εμείς οι πολίτες φιλόζωοι εθελοντές, παλεύουμε καθημερινά με την έλλειψη σεβασμού απέναντι στα ζώα και με συνεχείς κακοποιήσεις εις βάρος τους. 


Δυστυχώς πρέπει συνεχώς να αντιμετωπίζουμε τα γνωστά προσβλητικά σχόλια < εδώ πεινάνε παιδιά και εσείς ασχολείστε με τα ζώα > και αυτό δηλώνει την παντελή έλλειψη ευαισθησίας και ανθρωπιάς μερικών συμπολιτών μας, που αν ζούσαν από κοντά κάποια στιγμή τον πόνο των ζώων μάλλον θα άλλαζαν γνώμη για τους < γραφικούς> φιλόζωους.

Ελπίζουμε σε μια χώρα χωρίς αδέσποτα δυστυχισμένα ζώα, σε μια χώρα που οι πολίτες θα ανακαλύψουν και πάλι τις ηθικές αξίες της ζωής που όταν λείπουν δεν μπορεί υπάρξει μέλλον.



0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld