Νίσυρος: Πυροβόλησαν δεσποζόμενο σκύλο μέσα σε αγρόκτημα!


Την Παρασκευή 3/1 στην Νίσυρο κάποιος υπάνθρωπος πυροβόλησε δεσποζόμενο σκύλο μέσα σε αγρόκτημα. Το αποτέλεσμα ήταν ο σκύλος να χάσει την όρασή του και από τα δύο μάτια. Η οικογένειά του που κατήγγειλε το περιστατικό στο kosvoice, απευθύνει έκκληση προκειμένου να βρεθεί ο ένοχος του εγκλήματος.
 

'' Ο Πάκο ζει στη Νίσυρο στο περιφραγμένο αγρόκτημα που καλλιεργούμε. Την Παρασκευή το πρωί 3.1.2014, βρέθηκε μέσα στο κτήμα χτυπημένος στο κεφάλι από κυνηγετικό όπλο. Το ζώο μεταφέρθηκε την επομένη στην Κω και ο κτηνίατρος διαπίστωσε ότι έχει πυροβοληθεί από κοντά στο κεφάλι (το κρανίο είναι γεμάτο σκάγια, όπως δείχνει και η ακτινογραφία), το δεξί μάτι είναι κατεστραμμένο εντελώς και το αριστερό έχει ελάχιστες πιθανότητες να επανέλθει μερικώς. Βοηθήστε μας με όποιο τρόπο μπορείτε να οδηγήσουμε τους ενόχους στη δικαιοσύνη και να σταματήσουμε το φαύλο κύκλο της ανεξέλεγκτης οπλοχρησίας, (θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς στη θέση του σκύλου, καθώς αυτό πυροβολήθηκε μέσα σε προστατευμένη ιδιοκτησία!!!).
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμπαράστασή σας.''2 σχόλια:

  1. Αυτοί οι κυνηγοί στην Ελλάδα είναι μεγαλοι μαλ@κ€ς με τα κωλο-οπλα τους. Έπρεπε να ήμουν και εγω εκεί με ενα οπλο στο αγρόκτημα, έτσι πως δεν υπηρχαν αλλοι άνθρωποι, θα τον ελεγα εγω τον Καραγκιόζη που τον ονομάζεται και υπ(άνθρωπο). Σκατ@ στα μουτρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ Κ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld