Παρέσυρε επίτηδες τρία σκυλιά και μία γάτα με το αγροτικό του




Όπως καταγγέλλει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Θήβας, ένας συμπολίτης με κόκκινο αγροτικό παρέσυρε, χθες 7 Γενάρη, τρία σκυλιά και μία γάτα.  Ο αριθμός των ζώων αποδεικνύει ότι δεν ήταν κάποιο τυχαίο ατύχημα. Ήταν ο στόχος του..

Η γάτα σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ τα δύο σκυλιά, χτυπημένα ελαφρά προφανώς, από το σοκ εξαφανίστηκαν αμέσως. Και έμεινε η Κασσάνδρα, μια αδέσποτη σκυλίτσα, εκεί στο ρείθρο του δρόμου σα σκουπίδι να μην μπορεί να κουνηθεί.





Ο σύλλογος αναφέρει χαρακτηριστικά: 

'' Όταν ακόμα δεν έχει κλείσει καν η πληγή της Έμμας, το προηγούμενο τροχαίο μας, ούτε δεν έχουν καν βγει τα σίδερα από το πόδι της, όταν η Ελπίδα δεν έχει καν υιοθετηθεί ακόμα, το προ-προηγουμενο τροχαίο μας, καθόμασταν και κοιτούσαμε την Κασσάνδρα, νιώθοντας ανήμποροι.

Και τη στιγμή που αποφασίσαμε ότι δεν μπορούμε να αναλάβουμε άλλο περιστατικό, από θέμα χρωστούμενων και χώρου, και καναμε να στρίψουμε, έγινε το αναμενόμενο: δεν μπορέσαμε


Γυρίσαμε, την πήραμε, μας χαζοδάγκωσε από τον πόνο και πήγαμε στον γιατρό.


Η Κασσανδρα είναι μόλις 2 ετών και 15 κιλά. Μετά απο τρεις ακτινογραφίες και μία παυσίπονη ένεση, ηρέμησε και κοιμήθηκε. Εμείς πάλι όχι.


Το χτύπημα προκ;aλεσε κάταγμα σε έναν σπόνδυλο, και αν και για καλή της τύχη δεν έχει πειραχτεί ο νωτιαίος μυελός, από χτες και για 15 μέρες απαιτείται πλήρης ακινησία ώστε να μη συμβεί τίποτα μέχρι να δέσει το κάταγμα.


Ζητάμε τη βοηθειά σας για την Κασσάνδρα. Χρειαζόμαστε τη στήριξή σας. Και πιθανόν θα χρειστούμε και φιλοξενία ωστε αν ολα πάνε καλά να μην ξαναγυρίσει αυτή η ψυχή στο δρόμο.
 

Σε 10 μέρες θα είμαστε και πάλι στο γιατρό και θα σας ενημερώσουμε.

Τηλ. 6980223623''



0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld