Ψήφισαν ΟΧΙ στην κοπή ουράς αλλά ΝΑΙ στο ζευγάρωμα των θηλυκών σκύλων!

 
Αποφασίστηκε τελικά εχθές από την ολομέλεια της βουλής η απαγόρευση της κοπής ουράς στους σκύλους. Παρά την τοποθέτηση του βουλευτής της Ν.Δ κ. Κόλλια Κωνσταντίνου (δείτε ΕΔΩ) δεν τροποποιήθηκε, ευτυχώς, η διάταξη του νόμου 4039/2012. 

 Από την άλλη μεριά αποφασίστηκε, πως ο κάτοχος ενός θηλυκού σκύλου μπορεί να τον ζευγαρώνει αλλά απαγορεύεται να πουλήσει τα κουτάβια. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν πάρει άδεια ερασιτέχνη ή επαγγελματία εκτροφέα
 
Αυτόματα όλοι οι φιλόζωοι κατανοούμε τι σημαίνει κάτι τέτοιο. Οι δρόμοι θα πλημμυρίσουν με ακόμα περισσότερα αδέσποτα από ασυνείδητους ιδιοκτήτες ζώων...1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΚΟΥΡΖΧΑΑΡ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΥΡΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΟΥΝΑ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ Η ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ.ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΑΓΟΝΤΑΙ ΜΟΛΥΝΣΕΙΣ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΠΟΝΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΟΥΡΑΣ.ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΔΕ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΜΕ ΚΟΜΕΝΗ ΟΥΡΑ ΣΤΟ 1/3 ΑΥΤΗΣ.ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΟΥΡΑΣ ΤΟΥ ΖΩΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΛΑΣΤΙΧΑΚΙ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΠΟΝΔΥΛΟ ΤΗΣ ΟΥΡΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΙΜΑΤΟΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΠΑΡΕΛΕΥΣΗ ΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ.ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΥΡΖΧΑΑΡΣ ΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΕΣΤΑΤΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ.Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΟΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΥΛΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΦΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΤΟ ΖΩΟ ΥΠΟΦΕΡΕΙ Η ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΖΩΟ ΑΥΤΟ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ ΓΙΑ ΘΗΡΑΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΞΑΠΛΩΝΕΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ Η ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΛΟΥΡΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld