Αχαΐα: Αδέσποτα κατασπαράχθηκαν από σκυλιά που εκπαιδεύονται για κυνομαχίες


Όπως καταγγέλλουν φιλόζωοι εθελοντές χθες το πρωί στην περιοχή της Παναγοπούλας Αχαΐας, ασυνείδητοι που εκπαιδεύουν σκυλιά για κυνομαχίες, προκάλεσαν τον θάνατο δύο αδέσποτων σκύλων. Τα σκυλιά βρέθηκαν μέσα στα αίματα και άγρια δαγκωμένα. Επρόκειτο για αδέσποτα που οι εθελοντές φρόντιζαν πολλά χρόνια στην περιοχή.Η ασπρόμαυρη σκυλίτσα της φωτογραφίας ήταν μανούλα και τα κουταβάκια της, οδήγησαν τους εθελοντές σε αυτήν. Όταν βρέθηκε αιμορραγούσε ασταμάτητα, αλλά δεν είχε πεθάνει. Μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο, ο οποίος επισήμανε ότι τα τραύματα ήταν πολύ βαριά και σε καίρια σημεία σε σημείο να έχουν παραλύσει τα πίσω της πόδια. Η άτυχη σκυλίτσα υποβλήθηκε σε ευθανασία.


Οι καταγγέλλοντες επιπλέον αναφέρουν ότι βρέθηκαν και κάλυκες από σφαίρες. Έχει ήδη γίνει καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα και παρακαλούμε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το περιστατικό να μας ενημερώσει.1 σχόλιο:

 1. Γνωρίζετε οι πλείστοι !! αλλά τώρα!!!...άλλοι σας ειναι γνωστοί ,άλλοι συγγενείς .άλλοι....
  Απουσιάζει ένα ΚΙΝΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΗΣ κύριοι ..αλλά απο Ορκισμένους!
  Ως τώρα ειμαι το μόνο ΟΥΦΟ εν ΕΛΛΆΔΙ ..που μήνυσα πα-τέρα 2001 για γέρικο Γαιδαράκο που δόθηκε σε Τσιγγάνο...(,εξάδελφο,ψηφοφόρο,Υπουργούς ..
  ΚΡΕΜΑΤΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΟΣΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥ ΘΥΝΣΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΕΥΝΑΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ !!ΚΥΝΗΓΟ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΓΙΑΤ Ι;;;;;;Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΑ ΕΝΑΝ ΑΦΟΥ ΜΗΝΥΘΗΚΕ ΚΑΙ πρωτος ΕΞΑΔΕΛΦΟΣ!! ΑΡΑ ΘΑΜΑΙ ΟΥΦΟ !!!!Η ΜΟΝΗ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ;; !! ΑΛΛΟΣ ..ΚΑΝΕΙΣ;! αντιδραση ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ;;;;;;;;;ΑΡΑ ΓΙΑ ΑΨΥΧΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ!!!Στη Τηλεόραση ..το φώναζα απο το 1990 αλλά τα Σωματεια τι κάνουν; Οι 'φιλόζωοι' τι κάνουν ;Αν ειναι γνωστός ,φιλος.εξάδελφος,συγχωριανός,ψηφοφόρος ..ΑΣΤΟΝ! Εγώ η Αμοιρη και ΜΟΝΑΧΗ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ!!(ΠΑ-ΤΕΡΑ,ΑΣΤΥΝ.ΥΠΟΥΡΓΟΥ,ΕΞΑΔΕΛΦΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ (και για βελανιδιές ΜΝΗΜΕΙΑ!)..Μεχρι που μούκαψαν και ελαιώνα που αγόρασα απο 'ΜΑΝΑ 'ΕΙΣΘΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΙΝΗΜΑ!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;;;;;!!! ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΕ Η ΥΠΑΡΞΗ ΜΑς ΣΤΗ ΓΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ!!!ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ LIKE!!
  ΟΤΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ POGROM EΞΟΝΤΩΣΗΣ ΟΙ ΟΤΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ..κ.α ...εγώ τολεγα στη Τηλεόραση απο το 1990 ΠΟΥ 22,ΜΙΣΟ ΔΙΣ ΔΡΧ ΓΙΑ ΖΩΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ !..ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ μίλησα που εγκατέλειψε τα Ιπποειδή οταν έφτασαν τ αυτοκίνητα! Το γνωρίζετε ότι δεν λειτουργει κανένα γραφειο στο Υπουργειο; Ολο το καλοκαίρι προσπαθούσα ..οταν ο γιατρος και η ΜΆΡΘΑ ΠΟΥΛΤΙΔΟΥ Μ EΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ! ΜΕ ΝΕΚΡΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ..ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑ ΨΥΓΕΙΟ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΝ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΑ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ!!κι αν δε έστελναν ΑΝΑΦΟΡΑ στον Υπουργό ....ουδείς θα ενδιαφερόταν ..Με διπλή αναφορά κι ας ειχα μηνύσει εξάδελφο επεστράφη ο Ετοιμοθάνατος κυνηγίου μετά 13 μήνες κλάπηκε και απο τον ιδιο ΚΥΝΗΓΟ!! Ποσες ΝΥΧΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΧΑΝΩ; ΡΩΤΗΣΑΤΕ ;;; ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ Ε Π Η Λ Υ Σ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ!!! ..ΕΙΜΑΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΗ!!


  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld