Η σπαραχτική ιστορία της Ginger που μεταφέρθηκε στο καταφύγιο για να ευθανατωθεί (Βίντεο)


Τα σκυλιά μας έχουν μια παράξενη ικανότητα να γνωρίζουν τι συμβαίνει. Μια ματιά στα κλειδιά και είναι έτοιμα να πάνε μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Ένα βήμα προς τα παπούτσια και έχουν ήδη φτάσει στην πόρτα και περιμένουν. Μια μας λέξη πχ ''μπισκότο'' και τρέχουν στο ντουλάπι.
 

Μετά απ' όλα αυτά καταλαβαίνουμε ότι τα ζώα μπορούν να νιώθουν πότε δεν είναι πλέον επιθυμητά. Να γνωρίζουν ότι η ζωή τους βρίσκεται σε κίνδυνο. Να γνωρίζουν ότι πρόκειται να πεθάνουν..


Αυτή είναι η σπαραχτική ιστορία της Ginger που κατάλαβε ότι θα πέθαινε γιατί ο κηδεμόνας της δεν την ήθελε πια...

Μια εθελόντρια φωτογράφος που πήγε να τραβήξει φωτογραφίες από τα σκυλιά που φιλοξενούνται σε ένα καταφύγιο της Καλιφόρνιας, αποθανάτισε την σπαρακτική περίπτωση της Ginger.

Ο κηδεμόνας της, την είχε μόλις μεταφέρει στο καταφύγιο ζητώντας από το προσωπικό να της κάνει ευθανασία. Ο λόγος; Δεν μπορούσε πλέον να τη φροντίσει άλλο.

Η Ginger κατέρρευσε στο πάτωμα..Το σώμα της έτρεμε από το φόβο..Το πρόσωπό της κολλημένο στον τοίχο και τα δύο της μάτια να κοιτάζουν γεμάτα τρόμο.. Καμιά περιγραφή δεν μπορεί να αποτυπώσει την τραγική σκηνή που θα δείτε στο βίντεο.


Ο κηδεμόνας της προσπάθησε να την σύρει έξω από τις εγκαταστάσεις του καταφυγίου. Μάταια όμως..Η Ginger αρνιόταν να περπατήσει..Ήξερε ότι ο δρόμος που την οδηγεί είναι ο θάνατός της. 


Τελικά ο άνδρας αναγκάστηκε να την πάρει αγκαλιά για να την μεταφέρει στον εξωτερικό χώρο. Η Ginger ήταν τόσο τρομοκρατημένη που αφόδευσε πάνω της καθώς μεταφερόταν στο πίσω μέρος του κτιρίου.

Η Ginger γνώριζε ότι ήταν ανεπιθύμητη. Γνώριζε ότι η ζωή της κρέμεται από μια λεπτή κλωστή.

Θα δείτε στο βίντεο πώς ο άνδρας απαντά ασυγκίνητα στις ερωτήσεις της εθελόντριας. 


Η τετράχρονη πιτμπουλίτσα εκείνη την ημέρα αφέθηκε στο καταφύγιο για να πεθάνει.  


Όμως μπορεί ο κηδεμόνας της να της γύρισε την πλάτη, αλλά πάντα θα βρίσκονται άνθρωποι που θα χαρίζουν ζωή..

Μια γυναίκα που είδε το βίντεο της Ginger, προθυμοποιήθηκε να την πάρει σπίτι της και να την φιλοξενήσει μέχρι να βρεθεί μια οικογένεια για αυτήν. 

''Έχω σκυλιά, γάτες και παιδιά. Η Ginger θα είναι μέλος αυτής της οικογένειας, μέχρι να βρεθεί η δική της''.

Δείτε το θλιβερό βίντεο





0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld