30/3: Ραντεβού στη διαμαρτυρία για την διεθνή έκθεση γούνας


Το κίνημα 269life Greece σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στη διαμαρτυρία ενάντια στην έκθεση γούνας που θα πραγματοποιηθεί στη 13:00 την Κυριακή 30/03/14 στο Metropolitan Expo.

Στις 30 Μαρτίου 2014 το σημείο συνάντησης της Διεθνούς Βιομηχανίας Γούνας θα είναι η Διεθνής Έκθεση Γούνας «Fur Excellence in Athens». Μια ΜΑΤΩΜΕΝΗ Έκθεση Παραγωγών, μια ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ Εμπορική Πύλη της Μόδας στη Διεθνή Αγορά Γούνας.

Η Διεθνής Έκθεση Γούνας «Fur Excellence in Athens» δημιουργεί ΣΑΔΙΣΤΙΚΕΣ επιχειρηματικές ευκαιρίες μεταξύ διεθνών αγοραστών και επιφανών ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ - παραγωγών. Όλες οι μεγάλες επωνυμίες των παραγωγών γούνας, δηλαδή των ΒΑΣΑΝΙΣΤΩΝ ΖΩΩΝ παρουσιάζουν τις τελευταίες τους συλλογές στο, 45.000 τετραγωνικών, εκθεσιακό κέντρο "Metropolitan Expo".

Η «Fur Excellence in Athens» αποτελεί το πλέον δυναμικό περιβάλλον για το εμπόριο γούνας φέρνοντας κοντά αγοραστές και πωλητές της παγκόσμιας αγοράς, προσφέροντας το πλουσιότερο εύρος προϊόντων γούνας και δέρματος, ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥ & ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ, φιλοξενώντας όλες τις παραγωγικές ομάδες του κλάδου, εκθέτοντας τα πιο τελευταία σχέδια.

Τα πάντα για τη γούνα και τον ΒΑΣΑΝΙΣΜΟ, την ΑΡΡΩΣΤΙΑ και την ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ, γύρω από τη γούνα θα βρίσκονται στην Αθήνα στις 30 Μαρτίου 2014.


Μην χάσετε την ευκαιρία να είστε κι εσείς τμήμα ΣΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ αυτό το Μοναδικό Διεθνές Γεγονότος Γούνας!!


Συλλογή υπογραφών για να καταστεί το εμπόριο γούνας και δέρματος παράνομο ΕΔΩ.


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld