Ο Θωμάς το γκριφονάκι αναζητά άμεσα υιοθεσία - φιλοξενία


Αυτος ειναι ο Θωμας το γκριφονακι. Τον πήραμε απο το καταφυγιο του Δήμου της Αθήνας προκειμένου να σώσουμε τον ίδιο και το ματακι του που κινδύνεψε να το χάσει απο κακη διάγνωση και θεραπεία που έγινε απο τον Κτηνιατρο του καταφυγίου.


Ψάχνουμε υιοθεσια η προσωρινή φιλοξενία προκειμένου να ολοκληρωθεί η θεραπεία του και να βρεί τον άνθρωπο της ζωούλας του με μόνο σκοπό να μην γυρίσει ποτέ ξανα στο καταφύγιο! Ήδη είναι πιο χαρούμενος μιας και νιώθει πιο ασφαλής στο σπιτι που φιλοεξενείται, κουνά ουρίτσες, αναζητά χαδάκια και βγαίνει τις βολτούλες του.


Ο Θωμάς είναι ένα γλυκήτατο γκριφονάκι, που μπορεί στην αρχή να φοβάται λιγάκι, αλλά με μια αγκαλιά και με μια λιχουδιά να τον κερδίσεις! Είναι σαν να μην υπάρχει μέσα στο σπίτι, είναι ήσυχος, καλόβολος, αγαπούλης με όλα τα σκυλάκια και γενικώς αναζητά την ηρεμία και την ασφάλεια του.


Ο Θωμάς έχει ταλαιπωρηθεί πολυ στα μόλις 3-4 χρόνια της ζωούλας του μιας και τον πήραμε με εισαγγελική παραγγελία όντας εγκαταλελειμμένος μαζί με κάποια αλλα σκυλάκια μέσα σ΄ένα διαμέρισμα χωρίς νερό και φαγητό αφήνοντας τον έτσι αργά και βασανιστικά να αργοπεθαίνει.


Αριθμός τσιπ 982 000 100 8937 1315
Τηλ.Επικοινωνιας 6944 731673
Mail: animal.actives@gmail.com

Facebook

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld