Αμυνταίο: Συνεχίζουν να σκορπούν τον θάνατο ρίχνοντας φόλες (Βίντεο)




Την Πέμπτη 3/4 το βράδυ σύμφωνα με τον Φιλοζωικό Σύλλογο Αμυνταίου, κάποιος ή κάποιοι συμπολίτες μας φρόντισαν να τιμήσουν την Παγκόσμια ημέρα των αδέσποτων ζώων (4/4) σκοτώνοντας ένα από τα χιλιάδες αδέσποτα ζώα στον κόσμο με τον ποιο φρικιαστικό τρόπο..την φόλα.

Δυστυχώς για αυτούς, ο μικρός μας τετράποδος φίλος αν και υπέφερε οικτρά από τη στιγμή που του τάισαν το δηλητήριο, κατάφερε να επιβιώσει αν και ακόμη δεν έχει ανακτήσει την όρασή του. Σε αντίθεση με τον κατά συρροή δολοφόνο συμπολίτη μας, δύο παλικάρια που εκείνη την ώρα έκαναν τη βόλτα τους, είδαν το ζωάκι σε αυτή την κατάσταση και δεν το προσπέρασαν! Κάλεσαν στα τηλέφωνα του συλλόγου και αμέσως 3 μέλη έσπευσαν να βοηθήσουν.

Έχετε υπόψη όλοι εσείς οι ευυπόληπτοι πολίτες αυτού του κόσμου πως το καλό πάντα έχει τη δύναμη να κυριαρχεί! Όσο πόνο και θάνατο και να θέλετε να σκορπίσετε πάντα η σωτηρία ενός ζώου θα είναι πιο δυνατή από έναν θάνατο!

Ακολουθεί ανακοίνωση του συλλόγου και βίντεο από το τραγικό περιστατικό (Προσοχή! Σκληρές εικόνες) :


Φ Ο Λ Α!!! Η σκληρότερη έκφραση της κοινωνίας απέναντι στα ζώα. Το όπλο των ανεγκέφαλων απέναντι σ' αυτά!!

Επισημαίνουμε ότι τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς προστατεύονται από την Εγκύκλιο των Εισαγγελέων Ελλάδας 1/2013 και το Νόμο 4039/2-2-2012 και σύμφωνα με τις διατάξεις του, οι δράστες κακοποίησης τους (δηλητηριάσεις κ.λ.π.), τιμωρούνται με ποινή φυλάκισης και μεγάλο χρηματικό πρόστιμο.


Ο Σύλλογος μας, έχει ζητήσει από το Δήμο Αμυνταίου να μεριμνήσει κατόπιν έντονης ανησυχίας συνδημοτών μας, ώστε να βγάλει ανακοίνωση αποτροπής τέτοιου εγκλήματος, υπενθυμίζοντας στους δράστες τις νομικές τους συνέπειες.


Κι αντί κ. Δήμαρχε να το πράξετε και να βοηθήσετε με πρόληψη του κακού, με τη σιωπή σας γίνεστε "ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ" σε ένα ήδη προμελετημένο έγκλημα.

ΟΙ ΦΟΛΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ, ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΡΙΖΕΙ !!! ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΟΛΑ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΑΣ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΚΑΙ ΜΗ.





1 σχόλιο:

  1. Εύχομαι τα καλύτερα για τα δύο παλικάρια και για όσους έσωσαν αυτόν τον μικρό ηρωικό σκυλάκο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld