Η Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος φρόντισε τα ζώα του παιδικού χωριού SOS στην Βάρη


Η Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος επεκτείνει τις δραστηριότητες της. Γνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες που περνάνε διάφορα ιδρύματα και κοινωνικές ομάδες στη χώρα μας, η ΕΔΚΕ αποφάσισε να αναλάβει περισσότερες πρωτοβουλίες. Μια απ αυτές τις πρωτοβουλίες είναι να προσφέρει βοήθεια στα ζώα που φιλοξενούνται στα παιδικά χωριά SOS. Όλοι γνωρίζουμε την εξαιρετικές υπηρεσίες που προσφέρουν αυτά τα ιδρύματα.

Οι υπεύθυνοι των ιδρυμάτων αυτών γνωρίζοντας πολύ καλά οτι η επαφή των ζώων με τα παιδιά είναι σημαντική για τον ψυχισμό τους έχουν φροντίσει ώστε στις εγκαταστάσεις τους να υπάρχουν διάφορα ζώα. Το ελάχιστο που θα μπορούσε να κάνει η ΕΔΚΕ ώστε να βοηθήσει είναι να αναλάβει την φροντίδα των ζώων αυτών.




Στο πλαίσιο αυτό, την περασμένη Κυριακή οι συνάδελφοι Κολιός Γρηγόρης και Μαλτέζου Γεωργία επισκέφθηκαν το παιδικό χωριό SOS στην Βάρη Αττικής. Οι συνάδελφοι εξέτασαν, εμβολίασαν, αποπαρασίτωσαν και κατέγραψαν τα ζώα τοποθετώντας microchip.

Αισθανόμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι γι αυτή μας την δράση και ευχαριστούμε πολύ την διοίκηση του ιδρύματος που μας επέτρεψε να βοηθήσουμε με τον δικό μας τρόπο αυτά τα παιδιά.




Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς μας που μας επιτρέπουν με την βοήθεια τους να αναλαμβάνουμε τέτοιου είδους δράσεις. Ευχαριστούμε τους μεγάλους χορηγούς μας Royal Canin και Ceva Hellas, τους Χορηγούς μας Hills Astron χημικά , Acana Orijen, Zoetis Hellas, τους υποστηρικτές μας Provet SA kai Virbac Hellas καθώς και όλους εκείνους τους συμπολίτες μας, που πιστεύοντας στο έργο μας, συνεισφέρουν μέσω των λογαριασμών της ΕΔΚΕ.

Οι Έλληνες Εθελοντές Κτηνίατροι εργάζονται αμισθί. Η βοήθεια σας για την εξυπηρέτηση του σκοπού μας, είναι ζωτική. Όσοι μέχρι σήμερα δεν μας ξέρετε, μπορείτε να μας γνωρίσετε στο www.edke.gr. Όσοι θεωρείτε ότι η παρουσία μας είναι χρήσιμη, μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια μας να βοηθήσουμε τα ζώα, στέλνοντας μήνυμα στο 54574 γράφοντας τη λέξη ΕΔΚΕ (Ελληνικά ή Λατινικά) με χρέωση 2,48 ευρώ, η μέσω pay pal στους λογαριασμούς της ΕΔΚΕ.


Δείτε επίσης: ΑΒ Βασιλόπουλος: Προσέφερε ξύλινα σπιτάκια στα πλαίσια του προγράμματος Pets for Kids

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld