ΠΦΠΟ: Σύντομα στις οθόνες μας 8 spots για τα ζώα με γνωστούς καλλιτέχνες


Η Πανελλαδική, Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (Π.Φ.Π.Ο), στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλει για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας απέναντι στα ζώα, ανέλαβε την πρωτοβουλία και την ευθύνη για την δημιουργία οχτώ spots σχετικά με τις κακοποιήσεις, τις εγκαταλείψεις, τις στειρώσεις τα λεγόμενα βαρελόσκυλα, τα άγρια ζώα.

Το περιεχόμενο των spots άπτεται επίσης και άλλων παραμέτρων σχετικών με τις άσχημες συνθήκες διαβίωσης της ήμερης και άγριας ζωής.

Το εγχείρημα στηρίχτηκε αποκλειστικά σε εθελοντική βάση και τα γυρίσματα έγιναν σε χώρο που ευγενικά παραχώρησε η εταιρεία "ΕΨΙΛΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Γεωργία Ζώη - Ευάγγελος Τσιρώνης".

Τα κείμενα, πάνω στα θέματα που υποδείχτηκαν από την Π,Φ.Π.Ο, έχει γράψει η ηθοποιός και σεναριογράφος Αννα Αδριανού.

Σκηνοθέτης είναι ο Τάκης Ζερδεβάς, οπερατέρ είναι ο Παναγιώτης Τσάγκας, οι οποίοι προσέφεραν και τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό.

Το μακιγιάζ επιμελήθηκαν επίσης εθελοντικά οι μακιγιέζ Αλιφέρη Έστερ, Κολάση Μαρία, Πέτροβα Αγγελική και Τζαβάρα Αναστασία από τη Σχολή Freddy Makeup Stage.

Στα γυρίσματα των spots, στα οποία και θα εμφανίζονται, έλαβαν μέρος, αφιλοκερδώς, οι ηθοποιοί: Άδριανού Άννα, Αλαφούζος Σωκράτης Ατζολετάκη Γωγώ, Ζώη Γεωργία, Κουνδουράκη Γιώτα, Κουρεντή Μυριέλα, Λάγκος Κωνσταντίνος, Λούπη Υρώ, Μαρκοπούλου Πηνελόπη, Μιχαήλου Άννα, Σερέτη Νίκη, Τουμασάτου Μαριάννα, Τσάβαλου Κατερίνα, Φιλίνη Ελένη και Χατζηαργύρη Σάννυ Ελένη, οι ποδοσφαιριστές Γιαννακόπουλος Στέλιος και Τζόρβας Αλέξανδρος, ο στιχουργός Ιατρόπουλος Δημήτρης και ο τραγουδιστής Κουρκούλης Νίκος.

Συντονιστής της όλης προσπάθειας από την Π.Φ.Π.Ο. ο Καφφές Πάνος.

Η Ομοσπονδία μας ευχαριστεί θερμά όλους αυτούς τους υπέροχους συντελεστές των spots, μαζί με τους οποίους θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια μόλις ολοκληρωθούν να δημοσιοποιηθούν αυτά ευρέως, μέσω των εθνικών και τοπικών καναλιών αλλά και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

1 σχόλιο:

  1. ΕΥΓΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!! Ελπίζω να προλάβετε να βγουν στο αέρα πριν τις φετινές "καλοκαιρινές διακοπές"....
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ τα "μεγάλα κανάλια" να παρουσιάζουν αυτά τα spot και σε ζώνες υψηλής τηλεθέασης. Η επανάληψη όλο και κάποιους θα τους κάνει να σκεφτούν ή/και να προβληματιστούς. Είναι μία αρχή...... ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld