Ένα σπιτάκι για τον Ρούντολφ;




Ο Ρούντολφ είναι ένας μικρόσωμος σκυλάκος περίπου 2 ετών ο οποίος εμφανίστηκε στα Σπάτα λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Κάποιοι τον πέταξαν από ένα αυτοκίνητο, αδιαφορώντας για αυτή την ψυχούλα. Στην αρχή τον δάγκωσαν όλα τα αδέσποτα σκυλιά της περιοχής και κάναμε αγώνα για να τον σώσουμε και να τον ταΐζουμε κάθε μέρα. Μετά από μήνες τον δέχτηκαν κι έτσι ο Ρούντολφ έγινε πλέον ένας επίσημος αδέσποτος σκύλος της περιοχής. Είναι ένα ευαίσθητο πλασματάκι που αποζητάει το χάδι πιο πολύ από το φαΐ με αποτέλεσμα να μένει πολλές φορές νηστικός (αλλά χαϊδεμένος !). 

Ο Ρούντολφ εγκλιματίσθηκε στην περιοχή και περιφρουρεί τον χώρο του, κυνηγώντας αυτοκίνητα και φυλώντας την περιοχή που τον φιλοξενεί και εμάς που τον ταΐζουμε. Δυστυχώς μετά από καταγγελίες για τις αγέλες της περιοχής και μετά από αυτοψία στην περιοχή, ο Ρούντολφ κρίθηκε επικίνδυνος αφού κυνήγησε τους ανθρώπους του Δήμου κι έτσι συζητιέται η ευθανασία του !


Έπειτα από την συνδρομή φιλόζωων ο Ρούντολφ εμβολιάστηκε, στειρώθηκε, τσιπαρίστηκε και πλέον βρίσκεται ασφαλής σε πανσιόν, περιμένοντας να βρει το σπιτάκι και την οικογένεια που του αξίζει!  Βρίσκεται στα Σπάτα και μπορείτε να τον γνωρίσετε από κοντά.

ΑΡ. ΤΣΙΠ 941000016707033

Τηλεφ. 6932-232381 Αντζελα  ή στο Φβ.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld