Κάλυμνος: Ιδρύθηκε φιλοζωικός και περιβαλλοντικός όμιλος


Στην Κάλυμνο σήμερα, 1η Ιουνίου 2014 εμείς που υπογράφουμε το παρόν, ιδρύουμε τον φιλοζωικό και περιβαλλοντικό όμιλο Καλύμνου, ενεργών πολιτών για την προστασία των αδέσποτων ζώων και του περιβάλλοντος του νησιού μας. 


α) Συμφωνούμε να προσφέρουμε εθελοντικά όσες υπηρεσίες χρειάζονται και μπορούμε για την προστασία των ζώων καθώς και για την πανίδα του νησιού μας,επίσης μέσα στους σκοπούς μας είναι και η απόκτηση ενός εκπαιδευμένου σκύλου για υποβοήθηση γερόντων και ατόμων με ειδικές ικανότητες για να τους παρέχουμε μια όσο το δυνατόν πιο ευτυχισμένη ζωή..


β) Να ευαισθητοποιήσουμε όλους τους Καλύμνιους μικρούς και μεγάλους και να τους παροτρύνουμε να συμμετάσχουν αφιλοκερδώς στους ανώτερους σκοπούς του ομίλου μας γιατί αξίζει η Κάλυμνος μας μια καλύτερη ζωή και θέση σε όλη την Ελλάδα.


γ) Σκοπός μας είναι επίσης η συνεργασία με ''αδελφα'' σωματεία της Ελλάδας και του εξωτερικού καθώς και η εξεύρεση χώρου και πόρων για την διάσωση των αδέσποτων ζώων και της πανίδας του νησιού μας καθώς και με συνεργασία όσων Καλύμνιων εσωτερικού και εξωτερικού θα θελήσουν να βοηθήσουν και να τους τιμήσουμε και θεωρήσουμε ως ευεργέτες..


Και μην ξεχνάτε πως όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε το νησί μας για ένα καλύτερο σήμερα και αύριο..


Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές μπορείτε να απευθυνθείτε στον Κ.Ηλια Τ.Γερακιο, δικηγόρο του Αρείου πάγου στο γραφείο του και στα τηλ.2243050980 και κιν.
6979937142.


ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΕΛΩΝ
Όνομα Επώνυμο Τηλέφωνο Υπογραφή. 



0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld