Σοποτό Καλαβρύτων: Σκότωσαν τον σκύλο - μασκότ του χωριού


Ένα αποτρόπαιο θέαμα αντίκρυσαν οι κάτοικοι του Σοποτού το πρωί της περασμένης Δευτέρας: Ο "Νταβέλλης", ο άκακος σκύλος - μασκότ του χωριού κοίτονταν βαρειά τραυματισμένος στον δρόμο, χτυπημένος βάναυσα από άγνωστο δράστη. 
 
Παρά την μεταφορά του σε κτηνιατρείο στην Πάτρα, οι προσπάθειες να κρατηθεί στην ζωή απέβησαν άκαρπες και τελικά ο αγαπητός - δυστυχώς όχι σε όλους - σκυλάκος κατέληξε λίγες ώρες αργότερα.
 
Το δυσάρεστο νέο διαδόθηκε γρήγορα και προκάλεσε κύμα αγανάκτησης στους απανταχού Σοποτινούς, καθώς αυτή ήταν η δεύτερη και δυστυχώς μοιραία απόπειρα εναντίον του, έπειτα από την δηλητηρίασή του με φόλα τον περασμένο Αύγουστο, ενώ το τελευταίο διάστημα πολλαπλασιάστηκαν τα κρούσματα δηλητηριάσεων, βιαιοπραγιών, ακόμα και πυροβολισμών εναντίον άλλων σκύλων της περιοχής.
 
Μάλιστα στην σελίδα του Σοποτού στο facebook, καθώς και σε πλείστες φιλοζωικές σελίδες έχει αναρτηθεί σχετική δημοσίευση που κατακλύστηκε από "like" και συγκινητικά σχόλια, όπως, "δεν το πιστεύω.... ο σκύλος με τον οποίο μεγαλώσαμε"
"Νταβέλλης R.I.P." και άλλα.
 
Έχουν ήδη ενημερωθεί οι Αρχές και Φιλοζωικές Οργανώσεις και οι ένοχοι αναζητούνται ώστε να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.
 

1 σχόλιο:

  1. Γιατί δεν τον ξέρετε τον ένοχο και τον ψάχνετε; Γνωστός σε όλους είναι αλλά κανείς δεν μιλάει γιατί θα βρει το σπίτι του καμένο. Κι απ όσο ξέρω η δράση συνεχίζεται απτόητη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld