28χρονος που έβαλε φωτιά σε σκύλο, τώρα καταζητείται για την δολοφονία ενός παιδιού!


Ο 28χρονος Juan Daniels που το 2007 ξυλοκόπησε τον σκύλο της μητέρας του και έπειτα του έβαλε φωτιά, καταζητείται τώρα από τις αρχές της Αλαμπάμα για την δολοφονία ενός εξάχρονου αγοριού.

Το μικρό αγόρι έχασε την ζωή του όταν ο 28χρονος στις 12 Φεβρουαρίου οδήγησε το αυτοκίνητό του μέσα στο διαμέρισμα, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά τραύματα και να αφήσει την τελευταία του πνοή την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου. Ο δράστης εγκατέλειψε το άτυχο παιδί και εξαφανίστηκε.

Ο Juan Daniels έχει ιστορικό βίας από το 2007, όταν ξυλοκόπησε με φτυάρι, περιέλουσε με καυστικό υγρό και στην συνέχεια έβαλε φωτιά στο πίτμπουλ της μητέρας του. Ο δράστης είχε υποστηρίξει τότε ότι το έκανε γιατί ήταν θυμωμένος με την μητέρα του που δεν του επέτρεπε να χρησιμοποιήσει το αυτοκίνητό της.



Ο άτυχος σκύλος κατάφερε να βγει ζωντανός παρά τον φρικτό τραυματισμό που υπέστη και τώρα ζει με μια νέα οικογένεια. Δυστυχώς, το τελευταίο θύμα του 28χρονου δεν είχε την ίδια τύχη.

Οι αρχές αναζητούν τον δράστη που θεωρείται ότι είναι οπλισμένος και επικίνδυνος.

Άλλη μία είδηση που επιβεβαιώνει τα επίσημα στοιχεία ερευνών, πως η κακοποίηση ζώων συνδέεται σχεδόν πάντα με άτομα που πράττουν μία σειρά άλλων εγκλημάτων όπως: κατοχή/εμπορία ναρκωτικών - οπλοφορία - κακοποίηση ανηλίκων - βιασμοί - δολοφονίες.


1 σχόλιο:

  1. Μακαρι και τα ψυχικα τραυματα αυτου του ζωου να επουλωθουν οπως τα σωματικα του.Οσο για το ατυχο παιδακι ειμαι σιγουρη οτι θα παει στον παραδεισο οπως και ο ανωμαλος αυτος θα παει στην κολαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld