Μπροστά στην αγάπη των ζώων η αγάπη των ανθρώπων είναι μηδαμινή..Για αρκετές εβδομάδες, σε θερμοκρασία περίπου 50° κάτω από το μηδέν, ένα σκυλί παρέμενε δίπλα στη νεκρή σύντροφό του.

Μερικοί λένε ότι δεν μπορούσε να την αφήσει, επειδή ήταν έγκυος, άλλοι υποστηρίζουν ότι το ζώο περιμένει να έρθει πίσω στη ζωή. 


Η αλήθεια είναι ότι τα δύο σκυλιά μεγάλωσαν μαζί και δεν είχαν χωρίσει ποτέ.

Αυτό το συγκινητικό γεγονός συνέβη στη Ρωσία.

Οι γείτονες διαπιστώνοντας την επιμονή της διαμονής του σκύλου στο κρύο, άρχισαν να ανησυχούν. Ξεκίνησαν να του πηγαίνουν φαγητό στο σημείο μέχρι που ένα ζευγάρι της Animal Aid Foundation αποφάσισε να τον πάρει σπίτι.

Η ευγενής πρόθεση δεν λειτούργησε, γιατί η αγάπη για τη σύντροφό του ήταν ισχυρότερη. Ο σκύλος γάβγιζε και ούρλιαζε όλη τη νύχτα και το πρωί δραπέτευσε από το σπίτι. Τον ξαναβρήκαν στο ίδιο σημείο, όπου η αγαπημένη είχε σκοτωθεί και στη συνέχεια ταφεί, απόστασης περίπου 12 χιλιομέτρων από το σπίτι που τον φιλοξενούσε.

Παρά τις προτάσεις που ελήφθησαν για την υιοθεσία αυτού του σκύλου, οι γείτονες αποφάσισαν να σεβαστούν την απόφαση του ζώου να παραμείνει εκεί και σχεδιάζουν να του χτίσουν ένα σπιτάκι ώστε να μπορεί να συνεχίσει να παραμένει κοντά στη σύντροφό του για το υπόλοιπο της ζωής του.1 σχόλιο:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld