Ναύπλιο: Έδεσαν σκυλί με πέτρα και το έπνιξαν στο λιμάνι


Άλλη μια εγκληματική πράξη σε βάρος ενός ζώου κατήγγειλε η Ρωξάνη Ρουσσέα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Όπως ανακοίνωσε, το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου στο λιμάνι του Ναυπλίου η ίδια και η παρέα της εντόπισαν στο βυθό της θάλασσας έναν νεκρό σκύλο, ο οποίος ήταν δεμένος με πέτρα προκειμένου να βεβαιωθεί ο πνιγμός του.

Διαβάστε αυτούσια την καταγγελία της νεαρής γυναίκας:

Το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου, 2015 πήγα στο Ναύπλιο εκδρομή με φίλους. Καθώς κάναμε την βόλτα μας στο λιμάνι αντικρίσαμε ένα αποτρόπαιο θέαμα μέσα στο νερό . Στο βυθό της θάλασσας διακρίναμε ένα νεκρό σκύλο, προφανώς δεμένο σε κάποια πέτρα για τον βέβαιο πνιγμό του. Δεν θέλω να φανταστώ καν πόσες μέρες βρισκόταν εκεί μέσα άψυχο έπειτα από τον μαρτυρικό του θάνατο. Δεν ΘΕΛΑΜΕ να πιστέψουμε αυτό που αντικρίσαμε. Πήγαμε στο φυλάκιο του Λιμενικού Σώματος Ναυπλίου να το αναφέρουμε και μας είπαν πώς θα πάνε να το κοιτάξουν. Σήμερα, Δευτέρα, τηλεφώνησα στο Λιμενικό Σώμα Ναυπλίου για να επιβεβαιώσω αν πράγματι έδωσαν βάση στην καταγγελία μας. Με ενημέρωσαν ότι χθες βγάλανε από το λιμάνι το άμοιρο ζώο. Προσπάθησα να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν, αλλά το Λιμενικό με παρότρυνε να επικοινωνήσω με τον Δήμο του Ναυπλίου γιατί η υπόθεση πλέον είναι στα χέρια τους. 

Ο βάρβαρος σαδιστής που το έκανε πρέπει να βρεθεί και τιμωρηθεί . Είναι απαράδεκτο να κυκλοφορούν ανάμεσά μας τέτοιου είδους ανθρωποειδή. Δεν μου κάνει καρδιά να τους αποκαλέσω ανθρώπους, γιατί οι άνθρωποι έχουν καρδιά, νιώθουν, αισθάνονται, πονάνε, έχουν ψυχή και ξέρουν πώς ότι άλλο σε αυτόν τον κόσμο κινείται και αναπνέει, είτε δίποδο είτε τετράποδο έχει ψυχή και εξίσου νιώθει, αισθάνεται, πονάει και πάνω απ' όλα έχει καρδιά.
 

Λυπάμαι ειλικρινά. Παρακαλώ κάντε το share σε όσους περισσότερο μπορείτε, να μαθευτεί παντού και ειδικά στο Ναύπλιο για να έχει υπόψη του ο κόσμος ότι ένας τρελός κυκλοφορεί ανάμεσά τους που βασανίζει αθώες ψυχές. Μπορεί τώρα να ήταν σκυλί, αύριο θα είναι άνθρωπος. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και εύχομαι να δικαιωθεί αυτή η ψυχούλα που χάθηκε έτσι απλά.


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld