Πρέβεζα: Διανύουν τη Μεγάλη Εβδομάδα σκοτώνοντας σκυλιά!


Δύο νεκρά σκυλιά από δηλητηριασμένα δολώματα βρέθηκαν χθες στο Μονολίθι Πρέβεζας, ενώ ένα τρίτο δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.


Φαίνεται πως κάποιοι δε διστάζουν να σπείρουν το θάνατο ακόμα και τις Άγιες ημέρες του Πάσχα που διανύουμε. Είναι οι ίδιοι που πηγαίνουν να εκκλησιαστούν δίχως τύψεις παριστάνοντας τους καλούς Χριστιανούς.

Η Παρέμβαση για τα ζώα Πρέβεζας καταγγέλλει με ανακοίνωσή της την εγκληματική αυτή πράξη.


Καταγγέλλουμε αυτή την αναίσχυντη, πρόστυχη, ύπουλη πράξη.

Καταγγέλλουμε το έγκλημα, τη δολοφονία αθώων και αδύναμων ζώων που έλαβε χώρα χθες 8/4/15 στο Μονολίθι με αποτέλεσμα 2 νεκρά ζώα και ένα υπερήλικο ζώο να χαροπαλεύει. Και ας θυμηθούμε ότι βρισκόμαστε στη Μεγάλη Εβδομάδα για όσους έχουν θρησκευτικά συναισθήματα.

Δεν θα σταθούμε μόνο στους φυσικούς αυτουργούς αυτής της πράξης. Θα το πάμε παραπέρα εκεί ακριβώς που είναι το θέμα, στους ηθικούς αυτουργούς. Εκείνους που μιλούν και περιγράφουν τα αδέσποτα ζώα ως τέρατα έτοιμα να μας κατασπαράξουν.


Τον τελευταίο καιρό έχουν κυριολεκτικά λυσσάξει(!) κάποιοι με τα αδέσποτα. Εξώδικα, καταγγελίες, δημοσιεύματα που στην πραγματικότητα στοχοποιούν τα ζώα.


Δεν είδαμε τόσα χρόνια σε τόσα περιστατικά βάναυσης κακοποίησης ζώων που έχουμε καταγγείλει και δυστυχώς είναι πολλά, ακραία και τραγικά(!), άρρωστα και σαδιστικά(!), ή με τις εγκαταλείψεις ζώων που έχουμε καταγγείλει που ο αριθμός συνεχώς αυξάνει όσο και η αξιακή κρίση της κοινωνίας, να λαμβάνουν καν χώρο σε ορισμένα τοπικά ΜΜΕ. Τα ίδια δε που πυροδοτούν ή πιο σωστά δημιουργούν κλίμα λες και ο τόπος δεν έχει άλλα σοβαρότερα ζητήματα. Δεν είδαμε ποτέ, κανείς από αυτούς τους συγκεκριμένους που θέλουν να ενημερώνουν και να ασκούν επιρροή στην κοινή γνώμη να προβάλουν τις καμπάνιες ευαισθητοποίησης στο θέμα της φροντίδας των αδέσποτων κι αν θέλετε να προβούν σε καταγγελτικό λόγο για όσους τα εγκαταλείπουν. Μιας και τα αδέσποτα ζώα δεν ξεφύτρωσαν από μόνα τους από το πουθενά. Τα αδέσποτα ζώα είναι αποτέλεσμα της αδιαφορίας, της έλλειψης παιδείας, της επιπολαιότητας της ανευθυνότητας και είναι ποινική πράξη στο τέλος της γραφής.


Αντ’ αυτού και ερχόμαστε στο επίμαχο, γαύγισε ο σκύλος και έκανε φασαρία, δάγκωσε ο σκύλος και είναι λυσσασμένος, πήδηξε πάνω μου ο σκύλος και μου λέρωσε τη γούνα. Εξαφανίστε τα σκυλιά λένε είτε ξεκάθαρα είτε ως υποβολής στο ανεγκέφαλο κοινό τους. Ως εδώ και μη παρέκει. Αρκετά έχουμε απολογηθεί για δήθεν επιθέσεις ζώων. Ποιος θα απολογηθεί για το έγκλημα στο Μονολίθι; Φταίνε τα ζώα σε τίποτα; Ή η χυδαιότητα του καθενός και την μικροψυχία του για όσα γράφει και όσα κάνει. 

Τέρμα με τις συκοφαντίες εις βάρος των αδέσποτων.

Αυτόν τον πολιτισμό υπηρετούν; Το έγκλημα; Θα μας βρουν απέναντί τους! Για μας το να ενημερώσουμε σχετικά για τον τόπο και να δώσουμε το πράσινο φως να μπει η Πρέβεζα σε ανεπιθύμητους προορισμούς για λόγους έκφρασης αναίσχυντης βίας απέναντι στα ζώα είναι το εύκολο. Πέντε κλικ στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή. Θα αδικούσαμε όμως τους εαυτούς μας που με κόπο, χρόνο, χρήμα, μεγάλο αγώνα και απόλυτη συνείδηση προσπαθούμε να αλλάξουμε την νοοτροπία.


Για την δολοφονία στο Μονολίθι καθιστούμε υπευθύνους όλους όσους τόσο καιρό ασκούν αυτή τη ρητορική μίσους και αρνητισμού, εμπάθειας και εκφοβισμού με αρνητικό πάντα πρόσημο απέναντι στα ζώα.


Διότι δυστυχώς εκτός από το δηλητήριο που στάζει στις ψυχές και στα μυαλά τους κατάφεραν να θανατώσουν με αυτό το δηλητήριο και τα αθώα ζώα.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld