Άρτα: Υιοθεσία αδέσποτων ζώων μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου


Στην ιστοσελίδα του Δήμου Αρταίων αναρτήθηκαν με την ένδειξη «Καταφύγιο αδέσποτων», οι πρώτες φωτογραφίες των αδέσποτων ζώων που φιλοξενούνται στο καταφύγιο αδέσποτων ζώων για τους  πολίτες που ενδιαφέρονται να τα υιοθετήσουν.

Ταυτόχρονα αναρτάται και η φόρμα του συμβολαίου υιοθεσίας του ζώου, η οποία μπορεί να συμπληρωθεί ηλεκτρονικά ή να εκτυπωθεί και να αποσταλεί στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου (τηλ. 2681362289, 2681362286).

Όσοι πολίτες ενδιαφέρονται, μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του Δήμου, και να υιοθετήσουν τα αδέσποτα από το καταφύγιο, τα οποία είναι στειρωμένα, εμβολιασμένα με αντιλυσσικά εμβόλια και ηλεκτρονικά ταυτοποιημένα. 


Με τον τρόπο αυτό, ο Δήμος προσπαθεί να συμβάλλει στη μείωση του πληθυσμού των αδέσποτων στην περιοχή και στη βελτίωση της λειτουργίας του προγράμματος διαχείρισης των αδέσποτων ζώων. 

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που έχουν υιοθετήσει κι άλλοι Δήμοι το τελευταίο διάστημα. Εμείς από την πλευρά μας ελπίζουμε να υπάρχει εξονυχιστικός έλεγχος της υποψήφιας θετής οικογένειας και να μην αποτελέσει απλά μια διαδικτυακή επιφανειακή διαδικασία.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld