Επτά νεκρά σκυλιά πεταμένα στους κάδους έξω από το Δημοτικό Κυνοκομείο Σερρών!


Εικόνες ντροπής και απαξίωσης δημοσίευσε χθες ο Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών οι οποίες δείχνουν νεκρά σκυλιά πεταμένα στα σκουπίδια στο χώρο του Δημοτικού Κυνοκομείου.

''Χθες δεχτήκαμε καταγγελίες πολιτών οι οποίοι σε επίσκεψή τους στο χώρο του Δημοτικού Κυνοκομείου διαπίστωσαν ότι μέσα στους ανοιχτούς κάδους απορριμμάτων υπήρχαν πεταμένα νεκρά ζώα! 


Οι εθελοντές του ΦΟΣ που πήγαμε εκεί, καλέσαμε αμέσως την αστυνομία και τη περιφερειακή κτηνιατρική διεύθυνση και σε λίγη ώρα μπορέσαμε παρουσία αστυνομικών και αρμοδίων να αδειάσουμε τους 3 κάδους σκουπιδιών όπου βρήκαμε όχι μόνο ένα αλλά επτά νεκρά ζώα! Κάποια μάλιστα από αυτά ήταν ήδη σε προχωρημένο στάδιο σήψης με τα σκουλίκια να τα κατατρώνε από παντού! Οι εικόνες ήταν σοκαριστικές και η αληθεια είναι ότι η φρίκη τους δεν μπορεί να αποδοθεί απο το φακό της κάμερας.....η δυσωδία από τα νεκρά ζώα στοιβαγμένα μέσα σε σακούλες με περιττώματα και άλλα χειρουργικά απόβλητα ήταν κάτι το απερίγραπτο! 

Η ντροπιαστική αυτή κατάσταση που αντικρίσαμε χθες, πέρα από τις όποιες υγειονομικές και άλλες πλείστες παραβάσεις κανονισμού και λειτουργίας του κυνοκομείου μας, εμπεριέχει για όλους εμάς που αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματα των ζώων και κάτι ακόμη πιο οδυνηρό: Την πλήρη απαξίωση και την έλλειψη σεβασμού ως προς αυτά τα πλάσματα ακόμη και μετά το θάνατό τους....


Ελπίζουμε τα πράγματα μετά τις καταγγελίες του ΦΟΣ και της Ομοσπονδίας στην εισαγγελία και την κτηνιατρική διεύθυνση Σερρών αυτή τη φορά να πάρουν το δρόμο τους ώστε να μη χρειαστεί ποτέ ξανά να αντικρίσουμε τέτοιες αποκρουστικές συμπεριφορές και εικόνες!'' , αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld