Μάθε πως μπορείς να κάνεις έναν αδέσποτο σκύλο χαρούμενο (Βίντεο)


To Dogs Voice δημιούργησε ένα video με σκοπό την προώθηση της υιοθεσίας και την ευαισθητοποίηση του κοινού. Ο σκύλος - πρωταγωνιστής με το όνομα ''Tassos'' σου δίνει μια συμβουλή για το πώς μπορείς να κάνεις έναν αδέσποτο σκύλο χαρούμενο!

Το βίντεο κλείνει με το μήνυμα ''Κάνε κι εσύ έναν αδέσποτο σκύλο τόσο χαρούμενο! Υιοθέτησε έναν τώρα. Υπεύθυνα.''.


Για την δημιουργία του βίντεο εργάσθηκαν με συγκινητική αγάπη οι: Θανάσης Τσιμπίνης (director, editor), ο Κωνσταντίνος Κουκουλιός (director of photography), ο Σταμάτης Κούρος (1st camera assistant) και η Μαριέττα Φαφούτη που έγραψε, έκανε την παραγωγή και τραγουδησε το υπέροχο τραγούδι " I am free" με την ομάδα της Δημήτρης Σιάμπος (κιθάρα, μπάσο),  Άρης Ζέρβας (τσέλο) και Ρένος Παπασταύρος (ντραμς).
Λίγα λόγια για το Dogs Voice

Πρόκειται για μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που δημιούργησε μια ψηφιακή διαδραστική πλατφόρμα με σκοπό να αναδείξει το έργο των φιλοζωικών οργανώσεων σε όλη την Ελλάδα, να προσελκύσει πόρους και εθελοντές για τις δράσεις τους, να ευαισθητοποιήσει τις τοπικές κοινωνίες και να αποτελέσει τον πιο αξιόπιστο τρόπο προώθησης αδέσποτων σκύλων σε υπεύθυνες υιοθεσίες.
  

Στην ψηφιακή πλατφόρμα του Dogs Voice καταχωρούνται με πλήρη στοιχεία όλοι οι αδέσποτοι σκύλοι που προωθούνται σε υπεύθυνες υιοθεσίες από φιλοζωικές οργανώσεις και ιδιώτες έτσι ώστε κάποιος που σκέφτεται να αποκτήσει σκύλο να βρει τον σκύλο που επιθυμεί.

Το Dogs Voice είναι μια μεγάλη κοινότητα που σκοπό έχει:


1. Να καταγράψει όλους τους αδέσποτους σκύλους που προωθούνται για υιοθεσία μέσα από φιλοζωικές οργανώσεις και ιδιώτες στην Ελλάδα


2. Να αναδείξει το έργο των φιλοζωικών οργανώσεων και να υποστηρίξει τη δράση τους μέσα από την άντληση οικονομικής ενίσχυσης
 

3. Να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες για το ζήτημα των αδέσποτων σκύλων και να τους φέρει ενεργά ως εθελοντές στις δράσεις των φιλοζωικών οργανώσεων της περιοχής τους.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld