Λεχαινά Ηλείας: Δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων σκύλων με την συμβολή κτηνιάτρων του Λονδίνου


Η Φιλοζωική Ένωση Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, σε συνεργασία με το Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης διοργανώνει από 4.09. έως 12.09.2015 ΔΩΡΕΑΝ στειρώσεις για αδέσποτα σκυλιά (θηλυκά και αρσενικά) στο κτηνιατρείο της κυρίας Παναγιώτας Τσάγκου στα Λεχαινά Ηλείας με τη συνεργασία κτηνιάτρων κλινικής του Λονδίνου.


Τα σκυλιά που θα στειρωθούν θα είναι από ολόκληρο το Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης.
 

Τηλέφωνα επικοινωνίας για προγραμματισμό:
2623023770 & 6934247444 – κα Άντα Παναγιωτοπούλου
2623023691 & 6974741238 – κα Παναγιώτα Τσάγκου


Πρόκειται για μια αξιόλογη πρωτοβουλία που υλοποιήθηκε μετά από προσπάθεια πολλών μηνών από, όλους τους εμπλεκομένους φορείς και θα βοηθήσει στην προσπάθεια του Δήμου για την αντιμετώπιση του θέματος των αδέσποτων ζωών.


Η κλινική του Λονδίνου με την οποία θα υπάρξει η συνεργασία είναι από τις κορυφαίες στο είδος της και είναι στις προθέσεις της να συνεχίσει τη συνεργασία με το Δήμο και στο μέλλον. Μάλιστα θα διαθέσουν δωρεάν πολλά ιατρικά εργαλεία που απαιτούνται για τέτοιου είδους επεμβάσεις.

Σε δηλώσεις της η κτηνίατρος, κα Παναγιώτα Τσάγκου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μετά από τρίμηνη συνεργασία του Κτηνιατρείου μου με Κλινική του Λονδίνου και πρωτοβουλία του Αντρέα Κορομβόκη, συμπατριώτη μας που ζει στο Λονδίνο, έρχονται δύο Κτηνίατροι της Κλινικής εθελοντικά να στειρώσουμε μαζί 80 αδέσποτους σκύλους (θηλυκούς και αρσενικούς) του δήμου μας. Ευελπιστούμε και σε μελλοντική συνεργασία μαζί τους».



0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld