Ο Ράλφ δε “λέει” ποτέ όχι στο παιχνίδι και στα χάδια



Ο Ράλφ δεν “λέει” ποτέ όχι στο παιχνίδι, τις βόλτες, τα χάδια και τις σκυλολιχουδιές και είναι τυχερός, γιατί τα έχει όλα σε αφθονία.

Κατάμαυρος, χαρούμενος και αεικίνητος, ο Ράλφ είναι ο αγαπημένος σκύλος της οικογένειας της Σοφίας Κολτσίκογλου και όλοι φροντίζουν να μην του λείψει τίποτα!

Η Σοφία μας γράφει την ιστορία του:

“Ο Ράλφ εισχώρησε στη ζωή μας πριν από δύο χρόνια. Ηταν μια περίοδος που ο αδερφός μου Γιώργος κι εγώ, είχαμε αποφασίσει ότι θέλαμε να πάρουμε ένα μικρόσωμο σκύλο. Είχε περάσει αρκετός καιρός από την απώλεια του προηγούμενου και είχε ωριμάσει μέσα μας η σκέψη για την απόκτησή του. Εκείνες τις μέρες είχε δει ο Γιώργος σε μια μάντρα αυτοκινήτων ένα μικρόσωμο πανέμορφο, πολύ παιχνιδιάρικο σκυλάκι, που όση ώρα έμεινε εκεί δεν έφυγε από τα πόδια του! Του άρεσε, και έτσι μετά από δυο ημέρες πήγαμε να το πάρουμε αλλά το είχαν ήδη δώσει. Είχαν όμως άλλα δυο μαύρα μικρά που αν μας άρεσαν μπορούσαμε να τα πάρουμε. Ο ένας ήταν ο Ράλφ! Μαύρος με λαμπερά ματάκια και λασπωμένη μουσούδα να τρέχει ασταμάτητα! Γελάσαμε πολύ μαζί του από την πρώτη στιγμή. Αφού τον πήγαμε στον γιατρό, μάθαμε ότι ο σκύλος δεν ήταν μικρόσωμος. Προς στιγμήν προβληματιστήκαμε διότι μένουμε σε διαμέρισμα και ήταν ένα πρόβλημα. Μέχρι να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε τον είχαμε ήδη αγαπήσει, είχε ήδη ενσωματωθεί στην οικογένεια. Μας είχε κερδίσει!

Το όνομα το διάλεξε ουσιαστικά μόνος του. Ηταν το μόνο όνομα που άκουγε απ’ όσα είχαμε δοκιμάσει. Η δύσκολη-άτακτη περίοδός του ήταν η περίοδος που άλλαζε δόντια. Δάγκωνε ό,τι έβρισκε, σκούπες, το φαράσι, τα πόδια από τις καρέκλες, τα λουλούδια και το καλύτερό του, τα παπούτσια μου! Από τότε ηρέμησε. Τρελαίνεται για τη θάλασσα και δεν σταματάει να παίζει όση ώρα είμαστε εκεί χειμώνα ή καλοκαίρι. Το αμέσως επόμενο παιχνίδι του είναι οι μπάλες. Παντού βρίσκεται μια μπάλα του Ραλφ και παντού βρίσκει μια μπάλα. Παρόλο που είναι δυο ετών, είναι πολύ παιχνιδιάρης, είναι πολύ κοινωνικός και πολύ λιχούδης που σημαίνει ότι τρώει τα πάντα, με ιδιαίτερη προτίμηση στις σκυλολιχουδιές. Είναι πολύ παραπονιάρης και μουρμούρης όταν έρχεται η ώρα να βγει βόλτα κι εμείς τον καθυστερούμε. Επίσης τον ηρεμούν απίστευτα τα χάδια. Γελάμε πολύ μαζί του όταν του μιλάμε κι εκείνος μας κοιτάζει κατάματα και κουνάει το κεφάλι και τα αυτάκια του σα να προσπαθεί να καταλάβει τι λέμε. Επίσης είναι φοβερός ο τρόπος που τρέχει πάνω-κάτω για να μας βρει όταν του κρυβόμαστε. Γίνομαι έξαλλη μαζί του όταν του φωνάζω κι εκείνος προτιμάει να συνεχίζει το παιχνίδι.

Ο Ράλφ άλλαξε τη ζωή όλων μας γιατί τον φροντίζουμε όλοι και ο καθένας με τον τρόπο του. Η μητέρα μου τον έχει αναλάβει τα πρωινά που εμείς εργαζόμαστε και εμείς το υπόλοιπο της ημέρας. Θα πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στη μητέρα μας τόσο εμείς όσο κι ο Ράλφ που αν δεν ήταν εκείνη, θα ήταν πολύ δύσκολο να τον φροντίζουμε σωστά. Μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε ότι χωρίς συνεργασία δύσκολα καταφέρνουμε κάποια πράγματα”.

patris.gr

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld