Η ΧΑΣΚΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ!!


Η Χάσκα, η γαλανομάτα θεά του καταφυγίου μας, που είναι τόσο ήσυχη και καλή, χρειάζεται την βοήθειά σας! Με καλαζαρ 1/800 κ καλές βιοχημικές εξετάσεις αλλά πολύ κακές αιματολογικές εξετάσεις κ κλινική εικόνα, της ξεκινήσαμε ενέσεις Glucantime για την θεραπεία του καλαζάρ, δυστυχώς όμως στην μέση της θεραπείας της άρχισε να κάνει εμετούς και να μην τρώει.
 Διακόψαμε αμέσως τις ενέσεις, όμως παρά την ενέσιμη αγωγή για να σταματήσουν οι εμετοί κ να βελτιωθεί η κατάσταση του στομαχιού και τον ορό που της βάλαμε, συνέχισε να μην τρώει. Την 4η μέρα στις 25/12 την πήγαμε στο Αττικό Νοσοκομείο για να της παρασχεθεί η όποια δυνατή βοήθεια με ορούς κ φάρμακα. Έγινε υπέρηχος που έδειξε ότι υπάρχει πρόβλημα στο συκώτι και τα νεφρά, όχι όμως τόσο τραγικό.

Οι βιοχημικές της εξετάσεις βγήκαν πολύ κακές, παραμένει στον ορό δυστυχώς όμως δεν τρώει ακόμη τίποτα κ δεν έχουν βελτιωθεί οι εξετάσεις της. Θα παραμείνει ακόμη 2 μέρες μέχρι 29/12 στο νοσοκομείο, κι ελπίζουμε μέχρι τότε να βελτιωθεί η κατάστασή της. Τα έξοδα του νοσοκομείου μέχρι 29/12 υπολογίζονται περίπου στα 500 ευρώ (μαζί με τις αρχικές εξετάσεις της εκτός νοσοκομείου) και χωρίς τις επιπλέον εξετάσεις που θα γίνουν την Τετάρτη. Όποιος μπορεί να βοηθήσει, καθώς η οικονομική μας κατασταση είναι τραγική, μπορεί είτε να δώσει απ' ευθείας στο νοσοκομείο χρήματα δηλώνοντας το όνομα του ζώου, είτε να επικοινωνήσει μαζί μας στο τηλ. 6977-407833. Η οποιαδήποτε συνεισφορά είναι πολύτιμη. Ευχαριστούμε!

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld