Σκύλος πυροβολήθηκε στο κέντρο της Πάτρας


Ο σκυλος αυτος πυροβοληθηκε στην περιοχη Μαμος στο κεντρο της Πατρας προχτες το βραδυ. Τα μελη του Αχαικου τον μαζεψαν χτες οταν τον ειδαν να σερνεται παραλυτος στο δρομο. Αυτη την στιγμη ειναι στην κτηνιατρο και η πιθανοτητες να ζησει ειναι μηδαμινες.

Στο Μαμος ζουν διαφορες αγελες φοβικων σκυλων. Εχουμε μετρησει περιπου 40 σκυλια. Εχουμε ηδη μαζεψει 20 σκυλια εκ των οποιων τα 14 ειναι υιοθετημενα. Γιατι δεν μαζευουμε τα αλλα?

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΟ.
Γιατι ο πρωην δημαρχος Α. Φουρας ειχε ολη την καλη διαθεση να μας δωσει χωρο στο επιδοτουμενο απο τον δημο κυνοκομειο της μεριμνας αλλα το "προεδρειο" του κυνοκομειου, του επιδοτουμενου κυνοκομειου, ΑΡΝΗΘΗΚΕ. Γιατι ισχυριστηκε πως φταινε αυτοι που ταιζουν τα ζωα. Γιατι δεν εχει χωρο. ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΑΘΜΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ στο σταθμο περισυλλογης αδεσποτων και δεν εχει χωρο να μαζεψει τα αρρωστα κουταβια και τις μαναδες τους. ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΣΙΟΝ ΤΟΥ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ. Γιατι εισπραττει κανονικοτατα τα 50.000 ευρω απο τον Δημο Πατρεων και τελευταια βοηθεια σε φαγητο απο την Γερμανια για να εχει το θρασος να λεει ΟΧΙ σε αυτα που εχει υπογραψει να κανει. Να μαζεψει και να στειρωσει τα σκυλια του κεντρου.

Ο Αχαικος προσεφερε τις παγιδες που εχει. Ειχε αφησει στον κ. Κοκκινακη 1 χρονο τη σκυλοπαγιδφα. Δεν επιασε ποτε τιποτα. Προσεφερε δωρεαν εκπαιδευτη για τα φοβικα, ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ. Δηλωσε πως θα αναλαβει για ολα τα ζωα απο το ΜΑΜΟΣ να βρει σπιτι και παρακαλεσε το κυνοκομειο της Μεριμνας να τα παρει για φιλοξενια. ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ.
Ο Αχαικος υπεβαλε και επισημη προταση στον Δημο με ολο το σχεδιο δρασης περισυλλογης των ζωων. Η μεριμνα το μονο που θα εκανε ειναι να ανοιγει την πορτα του επιδιτουμενου απο δημο και πανεπιστημιο κυνοκομειου της. ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ.

Ελατε τωρα κυριοι της Μεριμνας να παραλαβετε το πυροβολημενο σκυλι. Ελατε να το πιασετε και να το βαλετε στο βανακι περισυλλογης αδεσποτων που διαθετετε και ολο καπου ειναι και δεν μπορει να μαζεψει τραυματισμενα ζωα και κουταβια.
Ελατε να καθησετε διπλα στο πυροβολημενο την ωρα της ευθανασιας.

http://www.facebook.com/album.php?aid=241309&id=70957012853#!/pages/ACHAIC-SOCIETY-FOR-THE-CARE-OF-ANIMALS-PATRAS-GREECE/70957012853

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld