Σκύλος δι' αλληλογραφίας



Έκπληκτοι έμειναν οι υπαλληλοι του ταχυδρομείου στη Μινεάπολη των ΗΠΑ, όταν ανοίγοντας ένα δέμα, αντίκρυσαν ένα κουταβάκι τεσσάρων μηνών.

 Το ασυνήθιστο αυτό δέμα, το είχε αφήσει λίγη ώρα πριν η ιδιοκτήτριά του(!), η οποία απλά ανέφερε στους υπαλλήλους να είναι προσεκτικοί, χωρίς να αναφέρει τι περιείχε το πακέτο. Μην μπορώντας να αντέξει στην στενότητα του κουτιού, το κουτάβι άρχισε να μετακινείται και να βγάζει ήχους, τα οποία τελικά του έσωσαν τη ζωή, γιατί όπως είπε η φιλοζωική αργότερα δεν θα επιζούσε λόγω του ταξιδιού με αεροπλάνο.

Τώρα η 39χρονη κατηγορείται για κακοποίηση ζώου.Σημειωτέον το κουτί, δεν είχε καν τρύπες για οξυγόνο, ουτε τροφή και νερό.Αν δεν το ειχε ακούσει ο υπάλληλος του ταχυδρομείο να γρατζουνά τα τοιχώματα πιθανώς δεν θα είχε επιβιώσει μέχριν την Τζώρτια, όπου ήθελε να το στείλει η ''κυρία''.

Η 39χρονη παραδέχτηκε κατά την ακρόαση στο Δημαρχείο ότι έβαλε το κουτάβι σε ένα χαρτόκουτο, στις 25/1 και ήθελε να το στείλει ως δώρο γενεθλίων στο γιο της στην Ατλάντα. Παραδέχτηκε επίσης ότι είπε ψέμματα στους υπαλλήλους του ταχυδρομείου ότι μέσα στο κουτί ήταν ένα παιχνίδι - ρομπότ σκυλάκι!
mousouda.gr
zwakia.blogspot.com

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld