Βρήκε την σκυλίτσα του μετά από 5 χρόνια 15 κιλά βαρύτερη!

lost dog brandy is found
Όταν το σκυλί του εξαφανίστηκε το Νοέμβριο του 2005, ο Kenny Stackman ήταν πολύ στεναχωρημένος. Η Brandy φοβήθηκε πολύ όταν ο ξάδερφος του Kenny τον αγκάλιασε, έσπασε το λουρί της και το έσκασε.

Μετά από μια εξονυχιστική αναζήτηση, δεν υπήρξε κανένα σημάδι για το που πήγε η Brandy.Έτσι ο Kenny γύρισε στο σπίτι του στο Μαϊάμι απογοητευμένος.

Η Brandy είχε κακοποιηθεί πριν υιοθετηθεί από τον Kenny και για αυτό τον λόγο φοβόταν τους ανθρώπους εκτός από τον ίδιον.

Κανείς δεν περίμενε ότι μετά από 5 ολόκληρα χρόνια θα έβρισκε ξανά ο ένας τον άλλον.

Μια οικογένεια είχε βρεί την Brandy και νομίζοντας ότι είναι αδέσποτη την υιοθέτησε.Ποτέ δεν σκέφτηκαν να ελέγξουν εαν έχει μικροτσιπ.Έτσι οταν την άφησαν σε ένα καταφύγιο λόγω σοβαρού προβλήματος, οι υπεύθυνοι βρήκαν τον αριθμό του τσιπ, διασταύρωσαν τα στοιχεία και τηλεφώνησαν στον ιδιοκτήτη!

Ο Kenny ευγνωμονεί την οικογένεια που την φρόντισε τόσο καιρό.Οι δύο τους, όπως αναφέρει, έχουν έρθει πάλι πολύ κοντά και η Brandy έχει πλέον παρέα στο σπίτι, αφού ο Kenny μετά την απώλεια της υιοθέτησε κι άλλο αδέσποτο.

Όπως αναφέρει πρέπει να εργασθεί σκληρά για να βοηθήσει την Brandy να χάσει βάρος.To διάστημα που βρισκόταν στο σπίτι της οικογένειας η Brandy διπλασίασε το μέγεθός της, καθώς από 14 κιλά που ήταν έφτασε τα 30! «Μοιάζει με έναν μικρό γουρούνι, αλλά είμαι τόσο ευτυχής που την έχω πίσω»,αναφέρει ο Kenny.

dogw0rld.blogspot.com

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld