Έριξαν φόλες σε σκυλιά στη Σπερχειάδα



Για μια ακόμη φορά θανάτωσαν σκυλιά στη Σπερχειάδα. Σκληρή γλώσσα στην ανακοίνωση του Φιλοζωικού Φθιώτιδας που καταγγέλλει όχι μόνο τους φυσικούς αυτουργούς, αλλά και τους ηθικούς, που δεν κάνουν τίποτα για τα αδέσποτα της περιοχής.
Διαβάστε την ανακοίνωση-καταγγελία που υπογράφει η Πρόεδρος του Φιλοζωικού Φθιώτιδας κ. Αγγέλα Μπαρτσιώκα:


Σήμερα  το πρωί 29-6-11 φιλόζωοι στην περιοχή Σπερχειάδας Φθιώτιδας βρέθηκαν για μια ακόμη φορά μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα πτωμάτων σκύλων, εμφανώς δηλητηριασμένων από φόλα.
     
 Είναι η συνέχεια μιας εκστρατείας τρομοκράτησης  γνωστής φιλόζωου, επειδή ταΐζε τα αδέσποτα που οι συγχωριανοί της παρατούσαν. Οι λόγοι: τα αδέσποτα κατά τη γνώμη τους είναι εστία μολύνσεων….όταν όπως καταγγέλλεται τα δικά τους σκυλιά δεν τα έχει δει ποτέ γιατρός για να τα εμβολιάσει και αποπαρασιτώσει.
       
Επισκέψεις  του υγειονομικού και παραινέσεις να μην ταΐζει αδέσποτα… μέχρι και ο ταχυδρόμος παραδίδει την αλληλογραφία με συνοδεία περιπολικού… για να μην τον φάνε τα σκυλιά του δρόμου….
       
Ο Δήμος δεν έχει κάνει τίποτα για στειρώσεις, ούτε έχει σκοπό, από ότι φαίνεται να δημιουργήσει κυνοκομείο, όπως ο νόμος ορίζει.
     
Καταγγέλλουμε για μια ακόμη φορά την εγκληματική ενέργεια της δηλητηρίασης πλασμάτων και καλούμε την αστυνομία να βρει τους ενόχους, πριν οι φόλες σκοτώσουν  και κάποιο παιδί που θα παίζει ανέμελο και χωρίς να το καταλάβει εκτεθεί στο δηλητήριο.

 
lamiareport.gr 

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld