Ξεναγηθείτε στο νέο μουσείο Ακρόπολης και βοηθήστε τα αδέσποτα ζώα!


Επαγγελματίες ξεναγοί περιμένουν να σας γνωρίσουν το νέο στολίδι της πόλης μας! Οδηγούμενοι από την ευαισθησία τους για τα αδέσποτα της πόλης επαγγελματίες ξεναγοί σε συνεργασία με το ΠΡΟ.ΣΤ.Α.ΤΕ.Υ.Ω οργανώνουν μια σειρά από ξεναγήσεις στο νέο μουσείο Ακρόπολης με σκοπό να βοηθηθούν αδέσποτα ζώα που χρειάζονται περίθαλψη και φροντίδα.

«Το νέο Μουσείο της Ακρόπολης, και οι ανεκτίμητοι θησαυροί που φιλοξενούνται στο εκθαμβωτικό σύγχρονο κτίριο στη βάση της Ακρόπολης, είναι κάτι που δεν πρέπει να χάσετε»
Τάιμς

«Η Αθήνα ανασταίνει τον Όλυμπο της»
Η γαλλική Φιγκαρό

«Το νέο αρχιτεκτόνημα προσφέρει τελικά στους Έλληνες μια σφραγίδα αδιαμφισβήτητης εγκυρότητας για να ενισχύσουν ένα επιχείρημα που πολύ συχνά κυμάνθηκε ανάμεσα σ’ έναν διαπεραστικό συναισθηματισμό και δόσεις αδέξιου σοβινισμού»
Financial Times

Είναι λίγες από τις κριτικές που γράφτηκαν για το νέο μουσείο Ακρόπολης, που στα δυο χρόνια λειτουργίας του οι επισκέπτες ανήλθαν σε 3.500.00.

Οι χαμογελαστές Κόρες της Ακρόπολης , ο παις του Κριτίου, η σανδαλίζουσα Νίκη, οι Καρυάτιδες, τα αετώματα και η ζωοφόρος του Παρθενώνα… αριστουργήματα της ελληνικής τέχνης περιμένουν να τα ανακαλύψετε από την αρχή.
Περπατήστε μαζί μας στον αρχαίο ελληνικό κόσμο, γνωρίστε την λαμπρή ιστορία της Ακρόπολης και παράλληλα ενισχύστε με την συμμετοχή σας την προσπάθεια διάσωσης των αδέσποτων ζώων.

Η ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί στις 11 Δεκέμβριου, μέρα Κυριακή και ώρα 11:00.

Συμβολική τιμή συμμετοχής : 5 ευρώ

Η τιμή δεν περιλαμβάνει το κόστος του εισιτηρίου το οποίο ανέρχεται στα 5 ευρώ.
Μειωμένο εισιτήριο (3 ευρώ) δικαιούνται οι άνω των 65 ετών.
Απαλλάσσονται οι νέοι κάτω των 18 και οι φοιτητές με επίδειξη της εκπαιδευτικής τους ταυτότητας.

Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να:

1. Δηλώσει συμμετοχή στο mail : Giota.mant@yahoo.com στέλνοντας ένα mail με το ονοματεπώνυμο του.(Μπορούν στο ίδιο mail να δηλωθούν και παραπάνω άτομα του ενός).

2. Να βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του μουσείου Ακροπόλεως με το εισιτήριο εισόδου στο χέρι την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 10:45. Το αντίτιμο της συμμετοχής θα δοθεί πριν την ξενάγηση στο σημείο συνάντησης.

Οσοι θα συμμετάσχουν στην ξενάγηση που ευγενικά μας παραχωρούν οι επαγγελματίες ξεναγοί μας θα βοηθήσουν τα ζωάκια που βρίσκονται σε αυτό το άλμπουμ. Θα σας θυμήσουμε την ιστορία τους και τις ανάγκες τους.

 

Ο ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΑΣ

Ο Ανέστης όταν τον αναλάβαμε είχε μια εντελώς αποθαρρυντική κλινική εικόνα. Πιστεύαμε οτι δύσκολα και αργά θα επανέλθει. Η παραμονή του στη Φιλοζωική Κορωπίου όμως έκανε θαύματα και μπορείτε και εσείς να απολαύσετε μαζί μας την τεράστια διαφορά.

Το κόστος της θεραπείας του ειναι 250 ευρω το μηνα.
 
Εδω το άλμπουμ του: facebook


Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΜΑΣ

Ποιος δεν θυμάται το χτυπημένο σεττεράκι στη Λ. Κηφισσου! Εγκαταλελειμμένο απο κυνηγό που εντοπίσαμε απο το μικροτσιπ βρέθηκε με δυο σοβαρα κατάγματα στο πόδι και ένα στο γοφό. Τα δύο πολύ σοβαρά χειρουργεία που έκανε όμως του ξαναχάρισαν την περήφανη περπατησιά του!

Το κόστος των δύο χειρουργείων που έχει παραμείνει ανεξόφλητο είναι 2000 ευρώ.
 
Εδώ το άλμπουμ του: facebook

 
Όλα αυτά τα ζωάκια σε αυτό το άλμπουμ έχουν μια νέα ζωή χάρη σε εσάς που επιλέξατε να τους αλλάξετε τη μοίρα και σας ευγνωμονούν για αυτο.

Όποιος θέλει να να συμμετάσχει στην προσπάθειά μας να έχουν τα ζώα αυτά την ευζωία που οφείλουμε να τους προσφέρουμε ας στείλει ε μειλ δηλώσοντας συμμετοχή στο mail : Giota.mant@yahoo.com στέλνοντας ένα mail με το ονοματεπώνυμο του.(Μπορούν στο ίδιο mail να δηλωθούν και παραπάνω άτομα του ενός).


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld