Την εγκατέλειψαν στο πάρκο αλλά υιοθετήθηκε από το Γηροκομείο!

Η σκυλίτσα αυτή βρέθηκε να κλαίει σε ένα πάρκο σκύλων αργά την νύχτα. Την εγκατέλειψαν αφήνοντας της ένα πιάτο με λαζάνια, ένα μπολ με νερό και ένα σημείωμα κάτω από το πιάτο.

Το χαρτί έγραφε '' Το όνομα μου είναι Αντουανέτα, Άννυ για συντομία'' και εξηγούσε τους λόγους που η σκυλίτσα εγκαταλείφθηκε. Ήταν συντροφιά μιας γυναίκας που είχε αρρωστήσει και αδυνατούσε να την φροντίζει. Ήλπιζε ότι στο πάρκο θα βρισκόταν κάποιος που θα την αγαπήσει και θα την πάρει κοντά του. Τελειώνοντας έγραφε ''Παρακαλώ για ένα σπίτι, είναι πολύ στοργικό σκυλί ''.

Η Άννυ, αφού πρώτα μεταφέρθηκε στην υπηρεσία ζώων, υιοθετήθηκε από το κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων. Τώρα απολαμβάνει τα χάδια και τις αγκαλιές των ηλικιωμένων,  προσφέροντας τους την αγάπη και την ζωντάνια της.


Η Άννυ έχει προσαρμοστεί στο νέο της σπίτι και τις απαιτήσεις του και έχει μάθει να μην πηγαίνει στην τραπεζαρία. Γνωρίζει πως πρέπει να είναι προσεκτική στην προσέγγιση της με τους ηλικιωμένους ανθρώπους.


Και όπως λένε οι άνθρωποι που την γνωρίζουν από κοντά ''Ο καθένας που βλέπει αυτό το σκυλί, την ερωτεύεται.. είναι υπέροχη! ''

Δείτε το βίντεο



astegosdiavatis.blogspot.com 

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld