Υπέβαλαν το σκυλί τους σε ευθανασία και το βρήκαν 4 μήνες μετά να ζεί με άλλη οικογένεια!


Μια απίστευτη ιστορία εξελίχθηκε στο Νέο Μεξικό, όπου μια γυναίκα υπέβαλε σε ευθανασία το σκυλί της, κατόπιν προτροπής του κτηνιάτρου, αλλά μετά από 4 μήνες βρέθηκε να μένει με άλλη οικογένεια!

Όλα ξεκίνησαν όταν η Lola, τσιουάουα ενός έτους, δαγκώθηκε άσχημα από άλλο σκυλί. Τότε ο κτηνίατρος ενημέρωσε την ιδιοκτήτρια πως οι πιθανότητες να ζήσει δεν ήταν πολλές. Οι επιλογές που είχε ήταν δυο: Nα υποβάλλει το σκυλί σε ευθανασία ή σε μια σειρά επεμβάσεων με 20% πιθανότητα να ζήσει.

Η ιδιοκτήτρια δεν ήθελε να υποφέρει το σκυλί και έτσι αποχαιρέτησε το σκυλί και έδωσε την συγκατάθεσή της για ευθανασία. Για εβδομάδες η γυναίκα και η 5χρονη κόρη της θρηνούσαν για την απώλεια της Λόλας και προσπαθούσαν να ξεπεράσουν τον πόνο που ένιωθαν.

Όμως, τέσσερις μήνες μετά, ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα ήρθε να ανατρέψει το σκηνικό και να φέρει τα πάνω κάτω στην οικογένεια.  

Στο τηλέφωνο ήταν η εταιρεία που προγραμμάτιζε τα μικροτσιπ των κατοικιδίων, η οποία τους ενημέρωσε ότι μια γυναίκα ζητούσε να αλλάξουν τα στοιχεία της Λόλας και να μεταφερθούν σε νέο ιδιοκτήτη. 

Η γυναίκα προσπαθούσε να τους εξηγήσει ότι το σκυλί είναι νεκρό, όμως η εταιρία επέμενε ότι το σκυλί ζει.

Έτσι η οικογένεια επικοινώνησε με τον κτηνίατρο και του ζήτησε να τους δείξει το έγγραφο που είχαν υπογράψει για την ευθανασία του σκύλου. Αυτό λοιπόν που δεν διάβασε η οικογένεια και αυτό που αμέλησε ο κτηνίατρος να αναφέρει ήταν για ένα πρόγραμμα ''Δεύτερης Ευκαιρίας'' , όπως ονομάζεται, όπου το σκυλί  αναθέτετε σε ανάδοχη οικογένεια μέχρι να αναρρώσει.

Ένας εργαζόμενος στο γραφείο του κτηνιάτρου επέλεξε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στην Λόλα και έτσι υιοθετήθηκε από μια νέα οικογένεια, η οποία φυσικά δεν γνώριζε τίποτα από όλα αυτά.


Τελικά οι παλιοί ιδιοκτήτες αποφάσισαν να αφήσουν την Λόλα να μείνει στο νέο της σπίτι. Έδειχνε χαρούμενη και ήταν ευγνώμων που την ξαναείδαν.

Παρόλα αυτά, τα ερωτήματα των παλιών ιδιοκτητών παραμένουν, καθώς δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί ο κτηνίατρος δεν τους εξήγησε ότι θα μπορούσε να κρατήσει το σκυλί ζωντανό και δεν ανέφερε τίποτα για το πρόγραμμα της ''Δεύτερης Ευκαιρίας''.

Σύμφωνα πάντως με τον υπεύθυνο της κλινικής ο εργαζόμενος που έδωσε την Λόλα σε ανάδοχη οικογένεια απολύθηκε αφού παραβίασε την πολιτική της κλινικής.

Δείτε το βίντεο 



dogw0rld.blogspot.com

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld