Επιστολή του ''Συμμετέχω'' προς τους κατοίκους και τους ιθύνοντες της Πάχης Μεγάρων


Κύριοι,

Εφεξής η Πάχη Μεγάρων θα είναι γνωστή όχι ως απάγγειο για ψαρικά και ""ουζοκατάσταση" σε περιβάλλον που θυμίζει νησάκι του Αιγαίου  δύο βήματα κυριολεκτικά από την Αθήνα, αλλά ως ο τόπος που άφησε μετρημένους ανθρώπους να δολοφονήσουν τα αδέσποτά του για να ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠ' ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ.

Εφεξής η Πάχη Μεγάρων θα είναι γνωστή ως ο τόπος που επέτρεψε σε μετρημένους θρασύδειλους ανθρώπους να προσβάλουν, να υποτιμήσουν και να «τσαλαπατήσουν» εκτός από ζωές και  τις προσπάθειες των μάχιμων εθελοντών να καλύψουν τα κενά που αφήνουν οι κρατικοί μηχανισμοί και η άγνοια, ο φόβος  και η ανευθυνότητα των πολλών στειρώνοντας και εμβολιάζοντας τα αδέσποτα προκειμένου να συμβάλλουν στον έλεγχο του πληθυσμού τους, χρησιμοποιώντας δηλαδή τον μόνο τρόπο που αντικατοπτρίζει ανθρωπιά, σεβασμό, λογική και ουσιαστική βούληση, τον μόνο τρόπο που αποδεδειγμένα έχει αποτέλεσμα.

Εφεξής, όλοι μας γνωρίζουμε πως ανάμεσά σας ζουν ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.

Εφεξής,  όλοι μας περιμένουμε  από τους κατοίκους της Πάχης Μεγάρων να πράξουν τα δέοντα: ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.

Εφεξής, όλοι μας περιμένουμε από τις αρμόδιες αρχές να ερευνήσουν μέχρις ότου  ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ όσοι αναμιγνύονται στις αποτρόπαιες δολοφονίες  των ήδη στειρωμένων και εμβολιασμένων αδέσποτων της περιοχής σας.

Εφεξής, η Πάχη Μεγάρων τελεί υπό ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ.  Αρνούμαστε κάθε  εμπορική σχέση και κάθε οικονομική επαφή έως ότου καταδειχθούν και τιμωρηθούν οι ένοχοι.

Εφεξής κάνουμε boycottage: Αυτοί οι ίδιοι που φοβήθηκαν ότι θα χάσουν το μεροκάματό τους εξαιτίας του «προβλήματος» των αδέσποτων και αποφάσισαν να δώσουν «άμεση και οικονομική» λύση, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ  για τον οικονομικό μαρασμό του τόπου σας και την «ρετσινιά» του ευθυνόφοβου και θρασύδειλου ελληναρά δολοφόνου.

Να γνωρίζετε, κύριοι , ότι αυτή είναι μια υπόσχεση την οποία θα κρατήσουμε.

Κι αν αμφισβητείτε την δύναμη αυτής της υπόσχεσης ή τρέφετε απαξία για τα παραπάνω λόγια, δανείζομαι τα υπέροχα λόγια συνανθρώπου για να σας απαντήσω:

«Μπορεί να νομίζετε ότι είμαστε λίγοι, αλλά είμαστε μέρος ενός στρατού που ολοένα δυναμώνει και μεγαλώνει.
Ενός στρατού που έμαθε  να χάνει και να κερδίζει μάχες κάθε μέρα.
Είμαστε η φωνή όσων δεν έχουν φωνή.
Είμαστε η  αγάπη εκεί που δεν υπάρχει αγάπη.
Γιατρεύουμε πληγές που κανένας γιατρός δεν βλέπει.
Χύνουμε δάκρυα ποταμούς για τις ζωές που σώθηκαν και για τις ζωές που χάθηκαν.
Παρά τις απώλειες γινόμαστε δυνατότεροι μέρα με την ημέρα.
Αγαπούμε κάθε μορφή ζωής.
Και δεν θα σταματήσουμε τον αγώνα  μέχρι να κερδίσουμε αυτόν τον πόλεμο.»

Άντυ Νατσιοπούλου
ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ: Αδέσποτα Κατερίνης


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld