Καματερό:Πέταξε σε σακούλα 9 κουτάβια, προσπάθησε να τα κάψει και ξυλοκόπησε τους μάρτυρες


Χθες 14 Φεβρουαρίου κι ώρα 4.30 στο Καματερό (οδός Ελεων 3) ένας 55χρονος άνδρας πέταξε πλαστικές σακούλες μέσα στις οποίες είχε εγκλωβισει 9 κουταβάκια το πολύ 2 ημερών.Έπειτα άφησε πάνω στις σακούλες το τσιγάρο το οποίο κάπνιζε εκείνη τη στιγμή, έχοντας προφανώς σκοπό να τα κάψει ζωντανά.

Δυο φιλόζωες που παρακολουθούσαν το συμβάν, στην προσπάθειά τους να γλιτώσουν τα κουταβάκια ξυλοκοπηθηκαν από τον 55χρονο. Στην συνέχεια ο άνδρας έβαλε μπροστά το το αυτοκίνητό του και γκάζωσε  προς τα πάνω τους. Το τζιπ ήταν σκουρόχρωμο με αριθμό κυκλοφορίας Υ Ρ Τ 8247...

Το συμβάν καταγγέλθηκε στην αστυνομία αλλά ο Διοικητής του Τμήματος κ. Παπαντωνίου προσπάθησε να αποτρέψει την καταγγελία. Μέχρι αυτή την ώρα ο δράστης μένει ασύλληπτος.

Διαμαρτυρήθηκα τηλεφωνόντας στο Αστυνομικό τμήμα του Καματερού τον λόγο που ο άνδρας δεν έχει ακόμα συληφθεί την στιγμή που έχουμε να κάνουμε με απόπειρα ζωοκτονίας από πρόθεση, χειροδικία, υβριστικά λόγια και απόπειρα τραυματισμού με το αυτοκίνητο. Ξεκάθαρη απάντηση δεν έλαβα καθώς μπέρδευαν τα λόγια τους ακόμα κι όταν η Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ατικής-Σαρωνικού και Πρόεδρος της Ζωοφιλικής Σαλαμίνας επικοινώνησε μαζί τους.
.
 Τους ενημερώσαμε πως αν δεν βρεθεί το κτήνος για να τιμωρηθεί όπως ορίζει ο νόμος, η συνέχεια θα δοθεί έξω από το αστυνομικό τμήμα. 

Πληροφορίες γειτόνων θέλουν την μαμά των κουταβιών νεκρή από τα χέρια του!

Διαμαρτυρυθείτε κι εσείς στα τηλέφωνα 2102318606 και 2102388995 για να μην μείνει κι αυτό το έγκλημα ατιμώρητο.

Τα κουταβάκια είναι ασφαλή κι αναζητούν μια σκυλίτσα για να τα θηλάσει γιατί είναι μόλις 2 ημερών. Πληροφ. 6938483971

dogw0rld.blogspot.com

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld