Groomer έκοψε κομμάτι από το αυτί σκύλου και προσπάθησε να το ξανακολλήσει!


Δύο γυναίκες στην Χαβάη κατέθεσαν μήνυση εναντίον γνωστής αλυσίδας με είδη για κατοικίδια και υπηρεσίες grooming, υποστηρίζοντας πως ακρωτηρίασαν τα σκυλιά τους κατά την διάρκεια του καλλωπισμού.

Τον περασμένο Ιούλιο, η Gladys Kapuwai πήγε το σκυλάκι, ράτσας Πομεράνιαν με Μαλτέζ, στη συγκεκριμένη αλυσίδα για μια περιποίηση ρουτίνας. Αφού όμως η γυναίκα επέστρεψε για να πάρει το σκυλί και πήγε σπίτι της, παρατήρησε ότι έλειπε ένα κομμάτι από το αυτί του.

 

Το αυτί του σκυλιού, σύμφωνα με την γυναίκα ήταν ξηρό και γεμάτο αίματα. Η γυναίκα πήγε αμέσως το σκυλί στον κτηνίατρο, ο οποίος της είπες πως κάποιος το έκοψε και προσπάθησε να το ξανακολλήσει με κόλλα ή να το ράψει. Απέτυχε όμως κι έτσι η γυναίκα κατάλαβε τι είχε συμβεί στο σκυλί.Ο κτηνίατρος πιστεύει πως θα μπορούσαν να σώσουν το αυτί αν οι αρμόδιοι το έλεγαν από την αρχή στην γυναίκα.
  
Ένα παρόμοιο όμως περιστατικό συνέβη στην ίδια αλυσίδα. Μια γυναίκα υποστηρίζει πως όταν παρέλαβε το σκυλί της, τα νύχια του αιμοραγούσαν γιατί τα έκοψαν πολύ κοντά,ο σκύλος ήταν βρώμικος και η άκρη της ουράς του είχε κοπεί..

Και στα δυο περιστατικά η αμέλεια της αλυσίδας προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στα ζώα και οι δυο ιδιοκτήτες ελπίζουν να δικαιωθούν.

dogw0rld.blogspot.com

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld