Χαλκιδική: Πυροβόλησε σκυλίτσα γιατί (δήθεν) ενοχλούσε το εγγόνι του


Άλλο ένα σκυλί θύμα ''ανθρώπου'' που δεν δίστασε να γυρίσει την κάννη του όπλου του προς ένα άτυχο πλάσμα και να πυροβολήσει, αυτήν τη φορά στην Χαλκιδική. 

Το περιστατικό συνέβη στον
Μαρμαρά Χαλκιδικής, όταν ένας κάτοικος πυροβόλησε εν ψυχρώ μια μικρή σκυλίτσα  6-7 μηνών περίπου, γιατί ενοχλούσε το εγγόνι του. Κάτι που ίσως ούτε καν ευσταθεί αφού σύμφωνα με πληροφορίες από το Καταφύγιο Ζώων  Animal Refuge, η αστυνομία λέει ότι δεν ήταν η πραγματική αιτία κάτι τέτοιο.

Άντρες του
Α.Τ. Αγ. Νικολάου Χαλκιδικής επενέβησαν άμεσα μετά από την καταγγελία και συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος αύριο (14/2) θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.


Η σκυλίτσα Whitney βρισκόταν εκεί τραυματισμένη και με την παρέμβαση του καταφυγίου αλλά και της αστυνομίας μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο στα Μουδανιά, όπου της προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Όπως βλέπεται και στην φωτογραφία ήταν γεμάτη σκάγια σε όλο το σώμα, αλλά κυρίως στον αυχένα. Λόγω της σοβαρότητας του περιστατικού η σκυλίτσα μεταφέρθηκε στο ΑΠΘ στην Θεσσαλονίκη, όπου βρισκόταν σε ετοιμότητα, εάν χρειάζονταν, να νοσηλευτεί στην εντατική διότι εμφάνισε ταχύπνοια


Ας ελπίσουμε ότι θα πάνε όλα καλά για την σκυλίτσα.


1 σχόλιο:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld