Κιλκίς: Την χτύπησε αυτοκίνητο και την άφησαν στην βροχή να παρακαλά για βοήθεια


Χθες το πρωί, μία κυρία τηλεφώνησε σε μέλος μας και της είπε ότι μία σκυλίτσα χτυπήθηκε από αμάξι, μπροστά από το σούπερ μάρκετ Discount (στον δρόμο προς Μεταλλικό Κιλκίς). Δεν μπορούσε να την πάει στον κτηνίατρο, γιατί δεν άντεχε το θέαμα, απ’ότι είπε στο μέλος μας.

Πήγαμε κατευθείαν εκεί και είδαμε την σκυλίτσα στον δρόμο,να κουνάει το κεφαλάκι της και να κλαίει. Να ζητάει ΒΟΗΘΕΙΑ! Κανείς όμως δεν την βοήθησε κι ας είχε κόσμο στο σούπερ μάρκετ. 

Ήταν εκεί, μες στην βροχή αβοήθητη! Άμα ήταν άνθρωπος,έτσι θα γινόταν;;; Αυτή ψυχούλα δεν είχε;;; 

Την πήραμε αγκαλιά και την μεταφέραμε στον κτηνίατρο.Δεν γινόταν να σωθεί,δυστυχώς…Ήταν στο τελευταίο στάδιο και της έγινε ευθανασία.Είχε σπάσει εντελώς η σπονδυλική της στήλη και είχαν βγει σχεδόν έξω κάποια όργανα της.

Ευτυχώς που την προλάβαμε ζωντανή και της δώσαμε έστω ένα χάδι…Μακάρι να κατάλαβε,ότι τελικά έστω και στο τέλος,κάποια άτομα νοιάστηκαν γι’αυτήν…

Η λύπη μας είναι πολύ μεγάλη…Οι φωτογραφίες είναι σκληρές, αλλά τις βάζουμε για να δείτε ποια είναι η πραγματικότητα! Αυτό το θέαμα,αντίκρυσαν πολλά άτομα εκεί και κανείς μα κανείς δεν νοιάστηκε! Επειδή ήταν απλά ένα ζώο…Να μας πειράζει η πραγματικότητα, όχι οι εικόνες! 

Όταν χτυπάτε κάποιο ζώο (ατυχήματα συμβαίνουν), σταματήστε δείτε ζει ή πέθανε! Αν ζει πηγαίντε το στον κτηνίατρο απευθείας, αν όχι βάλτε το στην άκρη… 

Δεν ξέρουμε τί άλλο να πούμε…Θλίψη και οργή…Καλό ταξίδι μικρούλα…

 
Φιλοζωικός Σύλλογος Κιλκίς

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld