Χίος: Έχασε τη «μάχη» το κακοποιημένο σκυλί-Επί μια εβδομάδα πάλευε να κρατηθεί στη ζωή


Επί μια εβδομάδα πάλευε να κρατηθεί στη ζωή το άτυχο σκυλάκι που είχε βρεθεί φρικτά κακοποιημένο στη Χίο, όταν ένα ανθρωπόμορφο τέρας έδεσε ένα σκοινί στα γεννητικά του όργανα και το άφησε να περιφέρεται μέσα σε φρικτούς πόνους. Παρά την εντατική φροντίδα από κτηνίατρο, το δύστυχο τετράποδο έχασε τελικά τη μάχη.
    
 Ο οργανισμός του είχε καταπονηθεί ιδιαίτερα από την απάνθρωπη κακοποίηση και την προσβολή του από παρβοεντερίτιδα, μια μη ιάσιμη μορφή τύφου με εμετούς και αιμορραγική διάρροια, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να ανταποκριθεί στην φαρμακευτική αγωγή με ισχυρή αντιβίωση. Την ίδια ώρα, ο αδίστακτος δολοφόνος του περιφέρεται ακόμη ελεύθερος, καθώς δεν έχει εντοπιστεί.

Ένα άλλο τέρας που θέλει να λέγεται «άνθρωπος», αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές στην Κάτω Αχαΐα μετά την καταγγελία ενός 30χρονου κατοίκου της περιοχής ότι πυροβόλησε εν ψυχρώ με την καραμπίνα του τους δύο σκύλους του! Πρόκειται για έναν 49χρονο που έσπευσε να εξαφανιστεί για να αποφύγει τη σύλληψη! Ο ένας από τους σκύλους σκοτώθηκε επί τόπου, ενώ ο δεύτερος έχει τραυματιστεί σοβαρά.

protothema.gr

2 σχόλια:

  1. ο σιωπων δοκει συναινειν.... λυπη και οργη γι ατα ανθρωπομορφα αυτα νοσηρα διποδα... αλλα οικτος και σε οσους σιωπουν... μα καλα εβλεπαν τοσες μερες ενα σκυλι να περιφερεται ετσι και δεν αντεδρασαν αμεσως;;; δεν τους σοκαρε το θεαμα;;;;;; δεν σκεφτηκαν οτι ενα τετοιο νοσηρο ατομο κυκλοφορει αναμεσα τους;;; αυτο δεν τους φοβισε;;;;;; προσπαθηστε κυριοι και κυριες αδιαφοροι να καταννοησετε αν βεβαια η παιδιεα σασ σας το επιτρεπει οτι δεν ειναι θεμα ζωοφιλιας και μονο... ειναι θεμα παιδειας , ανθρωπιας, και ευθυνων.... με 2 λογια ειναι θεμα αξιοπρεπειας αυτοσεβασμου και μετα ολα τα άλλα... φοβαστε μη χαλασει η μερα σας, μηπως βγειτε με τη βολη σας αν ασχοληθειτε με κατι αλλο που δεν αφορα την προσωπικη σας ζωη... και γιατι να σας νοιαξει αλλωστε;;;;; γαι προς το παρον μπαινει στο τετζερη... ολα καλα λοιπον... αφηστε τους αλλους κυριοι και κυριες αδιαφοροι για τα κοινα να ασχολουνται... μη σας δω ομως στο συνταγμα ερειπια να θελετε ενα καλυτερο κοσμο... γιατι η καθημερινοτητα αποδυκνει οτι εχουμε ο,τι μας αξιζει.... χαιρετω σας.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λυπάμαι και ντρέπομαι... Αν είναι δυνατόν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld